Гривна Vestopazzo - AL14002S

Продуктов код - SKU AL14002S
12,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Vestopazzo
Vestopazzo
В наличност

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
AL14002S
Категории
Бранд
Верижка
алуминий
Състояние
Нов
Цветове
сребрист
Корпус
кръгла форма

Описание

 

Началото на Vestopazzo започва с група ентусиазирани млади хора,  търсещи очарование и идеи в непознатото,  и едно пътуване в Африка.

След това вълнуващо пътуване те се влюбвът  в хората , местата, в историите и усмивките, откривайки една занаятчийска реалност, която има голяма стойност. Така те принасят тази реалност в Италия и стъпка по стъпка, тръгвайки от малки пътуващи продажби и панаири,  до търговия на едро със стоки за дома в един от най-големите панаири Macef - Милано, който по това време е водещ панаир в сектора на обзавеждането на дома.

2004 е годината на създаването на  марката Vestopazzo. След години на много труд и  успехи, стигат до едно решение да открият магазин само за аксесоари и бужута в центъра на Италия Рим ,  който израства на международно ниво и постепено въвлича хората от целия свят в света на бижутата и аксесоарите  към един нов и интригуващ стил ноу-хау .

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение