Мъжки часовник Orient RA-TX0203S

Продуктов код - SKU B--RA-TX0203S
620,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Orient
Orient

Гаранцията на всички часовници в сайта е за срок от 2 години. Часовниците от категория Преоценени са с гаранция 1 година. Гаранцията не важи за категории "кутии" и "бижута".

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
B--RA-TX0203S
Категории
Бранд
Механизъм
Солар,Кварц
Марка
Epson
Цвят на каишка/верижка
Сребро
Верижка
Неръждаема стомана
Водоустойчивост
20 ATM
Цветове
бял
Диаметър
42.8 mm
Дисплей
Хронограф
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Сапфир-кристал

Описание

Мъжки часовник Orient със спортно-ежедневен дизайн. Моделът е часовник хронограф със слънчева енергия. Захранва се чрез преобразуване на енергията, получена от слънчева светлина и други източници на светлина, в електрическа енергия, така че няма нужда от смяна на батерии. Това го прави удобен за ежедневна употреба и дейности на открито, когато се използва функцията хронограф. Моделът е с еднопосочен въртящ се безел и метален циферблат с фино лъскаво покритие. Зареждането на слънчевата батерия се осъществява чрез трите допълнителни циферблата: 24-часов индикатор на 3 часа, 60-минутен брояч на 6 часа и малък втори циферблат на 9 часа. Стрелките, индексите и цифрата 12 са с луминисцентно покритие. Стъклото е сапфир-кристал. Водоустойчивост 20 ATM - позволява мокрене, къпане, плуване и гмуркане във водни басейни.

Бултайм ООД е официален представител и вносител на марката ORIENT за България.

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение