Стани Афилиейт

Какво е Афилиейт програма?

Афилиейт програмата на Timedix е напълно безплатна и дава възможност на нейните членове да печелят допълнителен доход, без това да отнема време или излишни ресурси! Това е начин, по който членовете на афилиейт програмата могат да продават продукти на свои приятели, познати и последователи, без риск, без магазин, без клиентско обслужване, нито обработване на поръчки.

По какъв начин работи Афилиейт програмата?

Ние предоставяме уникален проследяващ линк към нашия уебсайт с уникален проследяващ код на всички участници в програмата, чрез който можем да проследим всички поръчки от ваши последователи. Това гарантира, че ще получите комисионната си и елиминира шанса за объркване на поръчките. Всяка успешно направена продажба ще реализира комисионна за партньора в размер на 10%.

Как да участвам?

Клиентският профил в Timedix и този за Афилиейт програмата не са свързани по никакъв начин, затова е необходимо да се регистрирате. След успешно направена регистрация е необходимо ръчно да активираме акаунта ви, което понякога отнема време. Ще получите потвърждение на посочения в регистрацията имейл адрес.

За кого е подходяща?

Програмата е подходяща за всеки, който иска да спечели допълнителен доход. Без значение дали сте собственик на уебсайт, блогър, влогър, или сте просто член на различни социални канали. Препоръчай нашите продукти със специално генериран за теб код и ще получиш 10% комисионна.

Защо да участвам?

Защото времето винаги е на мода! Часовникът е аксесоар, който винаги ще бъде перфектният завършек на всеки стил. Стига да намерите правилния подход, това е продукт, който можете изключително лесно да продадете, а оттам да получите и една добра комисионна!

Нов член

В случай, че към момента не сте член на Афилиейт програмата, можете да направите своята регистрация от тук. След като бъдете одобрени, ще получите потвърждение.

Регистрация | Вход