Гарантирана най-ниска цена

Гарантирана най-ниска цена!

В Timedix обичаме да радваме клиентите си и винаги искаме те да получат най-доброто на пазара на възможно най-ниска цена. Затова създадохме опция “Гарантирана най-добра цена”, което означава, че ако намерите същия модел часовник в друг български сайт на по-ниска цена, то ние ще ви го продадем с 5% отстъпка от най-ниската цена която сте намерили.

Как да закупя часовник на най-ниската цена?

В случай, че намерите конкретен часовник на по-ниска цена от тази която ние предлагаме, изпратете ни информацията, заедно с линк на българския сайт и ние ще се свържем с вас в най-кратки срокове!

Нашата мисия е да дадем възможност на всички да притежават качествени часовници. Ние се гордеем с привлекателно ниските си цени и сме готови да докажем, че не печалбата е на първо място, а клиентът!

* Важи само за български сайтове, които предлагат оригинални продукти с доказан произход. Не важи за за групово пазаруване и онлайн базари (Grabo.bg, OLX.bg, Bazar.bg и др.). * Състоянието на продукта трябва да е еднакво и за двата продукта (пример: при нас “като нов” или “чисто нов” и в друг онлайн магазин състоянието трябва да е “нов”).