Заповядайте в нашия новооткрит магазин в гр. Пловдив на адрес ул. Вълко Шопов 2Б и до 13ти Октомври вземете 10% отстъпка с промокод Time4Plovdiv

За нас

Историята на Timedix

Историята на Timedix е вълнуващ разказ за сбъднатата мечта на едно момче. Нека да го наречем Петър. Петър е млад студент в Англия, който мечтае да носи на ръката си един от онези луксозни, лъскави и масивни часовници, изложени на осветените витрини по търговските улици на Лондон. С верижка от естествена кожа, сапфирено покритие, циферблат с лого на известен бранд и цена, която всеки студент би намерил за непосилна.

Няколко години по-късно Петър може да си позволи много от желаните от него часовници, но остава запленен от идеята да направи скъпите маркови аксесоари достъпна покупка, която всяко момче и мъж, момиче и жена да може да си позволи, без да се притеснява. С нюх към качественото и практичното, Петър търси начини да открие мечтани часовници и да ти ги достави бързо, лесно, удобно и разбира се – достъпно. Така се ражда идеята за онлайн магазин, в който да се предлагат оригинални часовници на световно известни марки. Идеята вече е факт и се казва Timedix.

Какво ви предлага Timedix :

Timedix предлага подбрани маркови часовници на намалени цени. Всички наши продукти са 100% оригинални, специално подбрани модели на известни световни марки. Убедете се сами!

Ние искаме да знаете:

При нас можете да откриете ликвидационна стока, която е преминала през специална проверка от нашите опитни часовникари. Някои от продуктите ни не са в перфектен търговски вид, но в случаите на дефекти, те обезателно ще бъдат предварително упоменати.

Предимствата за вас са:

Като потребители, ние сме изпитали неудобството на тежките и тромави онлайн магазини, затова се постарахме нашият да НЕ Е такъв. Искате да поръчате бързо и лесно - имате свободата да го направите, дори без регистрация.

Това, че нещо е красиво, не бива да означава, че е непосилно скъпо. Вярваме, че вие заслужавате най-доброто, затова намираме най-добрите часовници и ви ги предлагаме на възможно най-ниска пазарна цена. Проверете и се убедете. Възползвай се от атрактивните ни предложения сега, защото може да не бъдат налични отново.

Приятно пазаруване!


"Таймдикс" ООД, ЕИК: 204580061, Адрес: Пловдив, ул. Вълко Шопов 2Б, партер, офис 1А, МОЛ: Петър Дяксов