Braun BN0095BKBKBKG мъжки часовник

Продуктов код - SKU BN0095BKBKBKG
349,30 лв. 499,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
BN0095BKBKBKG
Категории
Бранд
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Силикон
Състояние
Нов
Водоустойчивост
50 метра / 5 ATM / бара
Цветове
черен
Диаметър
43mm
Кутия
Без кутия
Дисплей
Аналогов
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Сапфир-кристал

Описание

Braun GmbH (предишна Braun AG) е немска компания за потребителски продукти, базирана в Кронберг. От 1984 до 2007 г. Braun е изцяло притежавано дъщерно дружество на The Gillette Company, което през 1967 г. е закупило контролно участие в дружеството. Braun е изцяло дъщерно дружество на Procter & Gamble, което е придобило Gillette през 2005 г. На 16 април 2012 г. , De'Longhi купи вечни права за производство на маркови продукти на Braun от Procter & Gamble в сегмента на малките уреди.

Корпус от неръждаема стомана. 50 метра / 5 ATM водоустойчивост. Швейцарски кварцов механизъм. Страхотен часовник, много подходящ за важен празник като годишнина, юбилей или бал. 

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение