Марка, която пише история. Една от най-известние модни компании, която определя модните тенденции по света. Calvin Klein също така притежава и маркетингово студио за разпространение на високия клас дамски и мъжки модни аксесоари и дрехи. 


Класическите часовници, без значение дали е официален повод или цветното ежедневие, са подходящи за всеки един момент от дененощието именно, защото са класически и качествени иновативни дизайни.Тези часовници ще накарат стилът ти да се открои от останалите и да заблестиш. Уникалността в дизайна и символите CK се забелязват без никакво усилие. Няма часовник от самата марка, който да не искате да притежавате, а марката се е наложила на пазара като синоним за качество и стил. 
 Дамските часовници са елегантни, прецизни, с ясно изразени линии. Освен елегантни, те могат да бъдат нужната финална нотка към дръзкия ти стил и характер! Дизайнът на часовниците на Calvin Klein се изразява в семпли линии, с провокативни, нестандартни и запомнящи се елементи.
 Мъжките часовнижи Calvin Klein са всичко, от което един себеуважащ се мъж може да добави към своя стил. Всеки часовник  е изработен до максимално високото качество, до което може да бъде направено едно подобно изделие. Часовниците и марката са самата гаранция за издръжливост и надеждност във времето. Стил и качество на изработката е всичко, което можете да очаквате. Разгледайте вечно модерните часовници на Calvin Klein!