Caravelle е известна марка часовници, основана през 1962 година, като част от прочутия американски часовников производител Bulova. От самото начало марката бързо придобива популярност сред ценителите на стилни и надеждни часовници.

Съчетавайки дългогодишния опит на Bulova с иновативен дизайн и високотехнологични материали, Caravelle става израз на модерната класика - изтънченост и удобство в едно. Нейните часовници бързо завладяват потребителите, които се стремят към изключителене стил и качество, без да правят компромиси.

През годините Caravelle продължава да се развива и иновира, като внася модерни технологии и стилови акценти във всяка нова колекция.

Изчистеният циферблат, внимателно подбраните индекси и часови стрелки създават уникално дизайнерско изживяване.

Caravelle предлага богат избор от стилове и модели - от класически и изтънчени до модерни и спортни, покривайки всеки индивидуален вкус и предпочитания. Независимо дали сте в офиса или на специално събитие, часовниците Caravelle са създадени, за да бъдат идеалния аксесоар, който отразява вашата уникална личност и стил.

Влезте в света на часовниците Caravelle и се насладете на несравним стил, качество и функционалност. Всяка минута е истинско изживяване с Caravelle на вашата ръка - една инвестиция във времето и вашия неповторим стил.