Casio Databank DBC-32D-1A мъжки часовник

Продуктов код - SKU DBC-32D-1A
116,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Casio
Casio

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
DBC-32D-1A
Категории
Бранд
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Стомана
Състояние
Нов
Водоустойчивост
100 метра / 10 ATM / бара
Цветове
сребърен, черен
Диаметър
38mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Дигитален
Корпус
Правоъгълен
Стъкло
Минерал-кристал

Описание

През 1983 г. Casio създава жанра на нов "здрав часовник". Не само за артисти, но и за улични изпълнители, танцьори, музиканти и модни дизайнери, G-SHOCK с устойчив на удари корпус, който предпазва от удари, удари и други външни влияния, бързо се превръща в любим модел.

Все повече и повече технологии в все по-малко пространство - това твърдение се изпълнява в цялата продуктова гама. Докато размерът капруса на часовниците CASIO се променя с модата, вътрешните характеристика са само били надграждани. Днес CASIO часовниците отговарят на всяко изискване: от удароустойчив и спортен до елегантен дизайн. Много часовници CASIO са многофункционални и имат безжична технология или слънчева батерия - всичко е възможно.


Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение