CHEREEKI Fitness Tracker смарт часовник

74,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Продуктов код - SKU CHEREEKI
Как можем да помогнем?

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон: 0884271400


Откриване на магазин в гр. Пловдив

Описание

Activity Tracker с монитор за сърдечен ритъм IP68 Водоустойчив фитнес часовник с цветен екран, 14 спортни режима, Sleep Monitor, калориен брояч Smart Pedometer за мъже Жени Деца

【Цветен екран и регулируема яркост】 Най-новият 0,96-инчов TFT LCD цветен екран предлага отлично HD качество на изображението. Яркостта на екрана е регулируема, яркостта от 5 нива го прави ясен дори при пряко слънце и не е твърде ярък за очите в тъмното. Можете ръчно да зададете нивата на яркост на екрана в приложението

【14 режима на упражнения】 Проследяващото устройство поддържа 14 режима на упражнения, включително ходене, бягане, колоездене, туризъм, фитнес, бягаща пътека, баскетбол, тенис, катерене, бадминтон, спининг, йога, футбол, танци (Внимание: само 3 режима са предварително инсталирани в гривна. Други спортни режими трябва да бъдат добавени в приложението)【Монитор на сърдечната честота и проследяване на съня】 Този фитнес тракер може да наблюдава сърдечната честота 24 часа автоматично и непрекъснато. Можете да проверите графиката за динамична крива на сърдечния ритъм през целия ден в приложението; Изчерпателно анализирайте данни като продължителност на съня, дълбочина на съня и сън в будно състояние, ще ви насочи към подобряване на качеството на съня

【Още функции】 Интелигентният часовник поддържа по-точен мониторинг на пулса, разстояние, скорост, калории, мониторинг на съня, SMS, SNS съобщение от Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Twitter, Line, Viber, Skype, KakaoTalk, VKontakte и Email , неподвижно напомняне, входящо повикване, аларма, график, дистанционно затвор, показване на дата и др. Този инструмент за проследяване не се нуждае от usb кабел за зарядно устройство. Улеснява зареждането във всеки USB порт.

【Доживотна гаранция】 ★★★★★ CHEREEKI осигурява доживотно следпродажбено обслужване за всички продукти на CHEREEKI, в случай че покупката не е задоволителна. Нямате риск да опитате.


Как да използвам

1. Заредете фитнес тракера преди първата употреба.

2. Изтеглете и инсталирайте безплатното приложение "VeryFitPro" от Google Play или Apple App Store.

3. Активирайте Bluetooth на вашия смартфон.

4. Отворете "VeryFitPro", докоснете bind, за да търсите устройството, изберете устройството и докоснете "OK", за да го свържете. След като изберете устройството, може да отнеме няколко секунди, за да се покаже опцията „OK“.

5. Фитнес тракерът ще се свърже автоматично с вашия смартфон. Трябва да активирате съответните функции в приложението преди употреба. Ако вашият смартфон изскача заявка за сдвояване с Bluetooth, моля, докоснете „Pair“.

6. За да синхронизирате последните подробни данни с приложението, моля, издърпайте надолу главната страница на приложението.

Забележка

1. За да се поддържа висока точност и да се предоставят по-валидни данни за активността, фитнес тракерът ще започне да брои стъпки след ходене известно време.

2. Функцията за наблюдение на съня ще се активира автоматично, когато открие валидна активност на съня. Моля, носете го, когато спите.

3. Фитнес тракерът има 2 страни, когато извадите основната част. Моля, уверете се, че сте свързали правилната страна към USB порта за зареждане.

4. Моля, използвайте само приложението "VeryFitPro", за да свържете фитнес тракера.


Характеристики

SKU
CHEREEKI
Категории
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Силикон
Състояние
Нов
Водоустойчивост
100 метра / 10 ATM / бара
Цветове
сив, черен
Диаметър
37mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Дигитален
Корпус
Правоъгълен
Стъкло
Акрил / Плексиглас

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение