Коя е любимата ви марка часовници? Не ни казвайте, вече знаем отговора. Citizen, разбира се!

Това е японска компания за часовници, чиято история започва още преди повече от век - през 1918 г. Оттогава тя продължава да се развива и се утвърждава като един от успешните производители на пазара. 

Днес часовниците на Citizen печелят сърцата на милиони хора и са добре познати по целия свят. Причината за успеха на марката се дължи на мотивацията да се създават иновации и непрекъснато да изненадват клиентите.

Разпознаваемият дизайн и безпогрешен механизъм правят всеки часовник уникален. Citizen се стреми да предостави на своите клиенти перфектно качество, съчетано със стилен дизайн. 

Също така, компанията се ръководи от желанието да промени света към по-добро. Затова създава часовниците си по специална технология - с грижа за околната среда. 

Бъдете гражданин на света и почувствайте свободата да носите Citizen на китката си! И помнете, че всяко време е подходящо за сдобиването с един нов часовник. Както всяко време е подходящо да направите такъв подарък на любим човек.

Разгледайте най-новите продукти на марката и вижте кой от тях би прилягал най-много на вас или на някой, който бихте искали да зарадвате. Уверяваме ви, че ще намерите по нещо за всеки стил и вкус.

 Е, готови ли сте за дневната доза стилен шопинг?