Citizen Chrono Eco-Drive AT2460-89L мъжки часовник

Продуктов код - SKU AT2460-89L
370,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Citizen
Citizen

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
AT2460-89L
Категории
Бранд
Механизъм
Соларен
Верижка
Стомана
Състояние
Нов
Водоустойчивост
100 метра / 10 ATM / бара
Цветове
сребърен, черен
Диаметър
43mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Аналогов
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Минерал-кристал

Описание

Citizen Watch Co., Ltd. е основната компания на японска глобална корпоративна група, базирана в Токио, Япония. Компанията е основана като Изследователски институт Shokosha Watch през 1918 г. Известна е като производител на прецизни стругове за металорежещи машини Cincom и часовници Citizen. Търговското наименование произхожда от часовник Citizen, продаван през 1924 година.

Като един истински производител на часовници, Citizen интегрира цялостния производствен процес при изработката на своите часовници- от създаването на отделните компоненти, до крайното сглобяване на всеки един модел.

Часовникът, който виждате е едно истинско произведение на високите технологии, предлагани от бранда, като идва от Колекцията Eco-Drive Pilot.

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение