Cluse CL18001 часовник за мъже и жени

Продуктов код - SKU CL18001
71,40 лв. 119,00 лв. валидност до 31 дек
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
CLUSE
CLUSE

Гаранцията на всички часовници в сайта е за срок от 2 години. Часовниците от категория Преоценени са с гаранция 1 година. Гаранцията не важи за категории "кутии" и "бижута".

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
CL18001
Категории
Бранд
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Кожа
Състояние
Нов
Водоустойчивост
30 метра / 3 ATM / бара
Цветове
златен, черен
Диаметър
38mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Аналогов
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Минерал-кристал

Описание

Историята на марката е за хора, които намират красота в простота. Става въпрос за това да бъдем здраво стъпили на земята, сложни и верни на себе си. Далеч от разсейването и да се фокусираме върху нещата, които са наистина важни в живота. С този начин на мислене са ангажирани създателите на марката за часовници и бижута, които представляват елегантност и минимализъм за тези, които знаят техния стил. Часовниците  CLUSE извличат най-доброто от външния вид и завършват вашите дрехи. Часовникът CLUSE не само показва времето, но и определя най-добрите ви моменти и завладява вниманието. Красив и удобен, както за мъже така и за жени. Черна кожена каишка и златен корпус на дисплея, определено прави добро впечатление.

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение