Daniel Wellington е компания, основана от Филип Тайсъндър, който по необичаен начин създава идеята за своята марка. На едно от пътуванията си, някъде по средата на света, Филип среща интересен британски джентълмен, който го впечатлява с изтънчения си и изискан стил. 
Впечатлен най-вече от комбинацията от винтидж часовник с износени часовникови каишки „НАТО“, идеята вече се заражда в ума му и скоро става реалност с първата колекция от часовници.
Уникален и изключителен, Филип и неговият екип доказват, че стилът винаги има място в модата на часовниците. А марката Daniel Wellington се стреми към вечност и трайност чрез разнообразие.
Не се съмняваме, че вие сте си мечтали да изглеждате също толкова вдъхновяващо и респектиращо, колкото онзи човек в очите на Филип Тайсъндър. 
И това е напълно възможно – нищо, че живеем в различни времена и модата е друга. Помнете, че модата на часовниците никога не остарява! Дори напротив, един ретро изискан модел може да привлече изключително много внимание.
Ако искате да сте стилни, интересни и елегантни и да изглеждате като джентълмените, независимо дали сте мъж или жена, това е вашето място. Разгледайте най-новите продукти от марката Daniel Wellington и намерете това, което най-добре подхожда на вашата личност.