Заповядайте в нашия новооткрит магазин в гр. Пловдив на адрес ул. Вълко Шопов 2Б и до 13ти Октомври вземете 10% отстъпка с промокод Time4Plovdiv

Информация за доставка

Доставката на всяка поръчка над 100 лв. е БЕЗПЛАТНА до ВСЯКА точка на България. За поръчки под 100 лв., цената на доставката е 5 лв.

Пратките се изпращат с куриерска фирма Еконт и куриерска фирма Спиди - до техните офиси в страна или до адрес на клиента.

Ако желаете да получите пратката си в офис на куриерската фирма, при правене на поръчката, е необходимо да изберете до кой офис желаете да бъде доставена тя.

Срокът за доставка е от 1 до 3 РАБОТНИ ДНИ след обработване на поръчката.


В работен ден, вашата поръчка се обработва и изпраща в рамките на 24 часа (понеделник до петък). При поръчка направена след 16:00 часа, тя ще се обработи на следващия работен ден.

След като поръчката ви е обработена, ние ще се свържем с вас по телефон или на посочения от вас email адрес, за да уточним точната дата на доставка.

При поръчка на продукт/и със статус „2 – 5 дни“, то вашата цяла поръчка ще бъде изпълнена в рамките на посочения срок.

Доставка (чужбина)

За поръчки в чужбина цената на доставката зависи от държавата, до която ще бъде транспортирана поръчката. Моля вижте таблицата по-долу:

Държава
Цена (в евро)
Време за доставка
Безплатна доставка
Гърция и Румъния
3,99
2-4 дни
Над 80 EURO
Хърватия, Чехия, Унгария, Словения, Словакия и Полша
5,99
2-6 дни
Над 120 EURO
Доставка до Европа с DHL
17,50
2-6 дни
Над 250 EURO
САЩ и Канада с DHL
25,00
2-6 дни
-


Доставката ще бъде направена с куриерските услуги на euShipments или DHL до ваш адрес. Доставки не се извършват в неделя и на национални празници (в зависимост от държавата, до която ще се прави доставката).

Времето за доставка варира между 2 и 6 работни дни след изпращане на поръчката, в зависимост от държавата.