Часовниците Edox произхождат от швейцарска марка часовници с голяма традиция, основана през 1884 г.. Те се отличават с класически дизайн, но и с несравнима елегантност. 
Вече повече от 130 години часовниците Edox комбинират максимална прецизност с гениални решения - дори и за най-взискателните клиенти. Продуктите са устойчиви на вода, лед и сняг и дори са защитени в горещите пустини.
Една от причините за здравината и устойчивостта на тези аксесоари се крие във висококачествената конструкция на корпусите за часовници. Инженерингът на всеки един корпус, състоящ се от до 20 отделни компонента, вероятно е най-доброто доказателство за неговата сериозност за постигане на съвършенство във всеки детайл.
Часовниците Edox за мъже и жени идват с репутация за почтеност и превъзходство в света на луксозните часовници. 
А добрите продавачи вярват, че притежаването на Edox Chronorally или някой от многото кварцови часовници, произведени от Edox, не трябва да бъде недостижимо. Можете да се сдобиете с едно такова бижу – то е само на клик разстояние от вас!
Разгледайте внимателно всички продукти, които марката предлага, за да намерите часовника, който ще ви хареса най-много. Можем да ви гарантираме, че доста от предлаганите изделия ще ви допаднат, но изберете само едно – това, което крещи вашето име. 
Да, този часовник ще бъде вашият най-верен спътник оттук нататък!