GARMIN ENDURO Steel Смарт часовник

Продуктов код - SKU ENDURO™ Steel
1379,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Garmin
Garmin

Гаранцията на всички часовници в сайта е за срок от 2 години. Часовниците от категория Преоценени са с гаранция 1 година. Гаранцията не важи за категории "кутии" и "бижута".

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
ENDURO™ Steel
Категории
Бранд
Механизъм
0
Верижка
0
Състояние
0
Водоустойчивост
0
Диаметър
00
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
0
Корпус
0
Стъкло
0

Описание

СЪЗДАДЕН ЗА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ

Снабден с Power Glass ™ соларно зареждане, което удължава живота на батерията и пълен с най-добрите характеристики, GPS часовникът Enduro е създаден за спортисти с изключителна издръжливост. Като теб.

Вземете енергия от слънцето и продължете по-дълго между зарежданията.

Останете в най-добрата си форма с подобрено време за възстановяване, trail run VO2 max и още.

Лек, но издръжлив - за сериозни епични състезателни условия.

Спестете енергия - в батерията - чрез управление на използването на сензори.

Намерете своя път - дори далеч от утъпкания път - с прецизен GPS.

Продължавайте, с до 80 часа живот на батерията в GPS режим - или до 300 часа в максимален режим на батерията1.

ПРОЕКТИРАН ЗА СЪСТЕЗАНИЯ
Enduro има винаги включен 1,4-инчов оптимизиран за слънчева светлина дисплей за лесна видимост, дори в движение. И е пълен с нашите най-добри тренировъчни функции и ултраефективен процесор, който Ви позволява да мислите за състезанието - вместо за живота на батерията.
СЪЗДАДЕНИ ДА ИЗДЪРЖАТ
Здравият, устойчив на атмосферни влияния дизайн е създаден за състезателни условия, с неръждаема стомана или олекотен, устойчив на надраскване титанов панел с DLC покритие. Освен това, той разполага със супер лека спортна каишка, която е еластична, регулируема и издръжлива.

СОЛАРНО ЗАРЕДЕЖДАНЕ НА БАТЕРИЯТА
Получавате до 80 часа живот на батерията в GPS режим1, до 300 часа в режим на максимална батерия1 и до 65 дни в режим на смарт часовник със соларно зареждане2.

УПРАВЛЕНИЕ НА БАТЕРИЯТА
Вижте как различните настройки и сензори влияят на живота на батерията на часовника Ви, за да можете да правите промени в удължаването на батерията в движение.

TRAIL RUN VO2 MAX
Trail run VO2 max изчислява сърдечно-съдовото фитнес ниво на бегачите, като се настройва въз основа на различните условия на пътеката и терена, които могат да повлияят на ефективността на бягане.

ULTRARUN
Използвайте ultrarun активността с таймер за почивка и регистрирайте времето, прекарано в помощните станции.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ
Използвайте ClimbPro, за да видите информация в реално време за Вашите текущи и предстоящи изкачвания, включително разстояние и надморска височина. ClimbPro също Ви дават информация за спускания - за допълнителна осведоменост.

MTB ДИНАМИКА
Проследявайте детайлите на всяко каране с показатели за планинско колоездене, както и специализирани измервания, които оценяват трудността на пътеката и колко плавно се спускате, като Ви дават резултат, който да победите следващия път.

АКЛИМАЦИЯ ЗА ТОПЛИНА И ВИСОЧИНА
Подгответе се за всяка среда. Вижте как тялото Ви се държа в различни среди с аклиматизация за топлина и надморска височина.

МЕТИКИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ
Вижте разширени тренировъчни данни, които включват running dynamics, VO2 max. коригиран за топлина и височина, съветник за възстановяване и други.

СЪВЕТНИК ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Даването на време на тялото Ви за възстановяване между тренировките е от решаващо значение. След всяка тренировка, вграденият съветник за възстановяване ще Ви уведоми колко дълго да си почивате преди поредното голямо усилие.

daily run and ride suggestions

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ
За тренировъчни насоки, които отчитат Вас и Вашето фитнес ниво, получавайте ежедневни предложения за бягане и каране въз основа на Вашето текущо натоварване и тренировъчно състояние.MULTI-GNSS ПОДДРЪЖКА
Достъп до множество глобални навигационни сателитни системи (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследявате в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.

НАВИГАЦИОННИ СЕНЗОРИ
Навигирайте по следващата си пътека с ABC сензори, включително алтиметър за данни за височината, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Използвайте предварително заредените профили за активност за бягане, плуване, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф и др.

PACEPRO ™ ТЕХНОЛОГИЯ
Първата по рода си функция PacePro Ви помага да поддържате темпото с точни насоки, докато бягате.

СКИ
Остнаете информирани, когато сте на сняг. Този предварително зареден профил може да прави разлика между изкачване и каране на ски. Той автоматично показва показатели, специфични за изкачване или спускане.

SURF-READY ФУНКЦИИ
Пригответе се да хванете вълните. Когато Enduro се сдвои с приложението Surfline Sessions ™ на Вашия съвместим смартфон, можете да създадете видеоклип на всяка вълна, пред Вашата Surfline® камера. Гледайте видеоклиповете по-късно, за да видите как сте се справили.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР
Оптичната технология за сърдечна честота3 измерва интензивността на активността, както и вариабилността на сърдечната честота, за да изчислите нивото на стрес. Тя също така проследява под вода без нуждата от допълнителен пулсомер.

PULSE OX СЕНЗОР
За аклимация на височина или мониторинг на съня, Pulse Ox4 сензора използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород.

РАЗШИРЕН МОНИТОРИНГ ЗА СЪНЯ
Получете пълна картина на това как спите, с разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън, както и Pulse Ox4 данни и дишане. Преглеждайте данните за съня в специален уиджет, който включва резултата Ви от съня и други данни.

BODY BATTERY ™ МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯТА
Оптимизирайте енергийните резерви на тялото си, като използвате променливост на сърдечната честота, стрес, сън и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да си починете.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА
Запишете дневния прием на течности, като напомняне да останете хидратирани. Когато автоматичната цел е активирана, дори ще видите прогнозна загуба на пот след дадена дейност и целта Ви ще се коригира.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШАНЕТО
Вижте как дишате през целия ден, по време на сън и по време на упражнения за дишане и йога активности.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Получавайте имейли, съобщения и предупреждения директно на часовника си, когато е сдвоен със съвместимо устройство.

GARMIN PAY ™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ
Преминавайте през линиите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактно плащане5, чрез участващите доставчици.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ
Ако се чувствате несигурни или ако Вашият часовник усети, че се е случил инцидент, функциите за помощ и засичане на инциденти6 изпращат Вашето местоположение до контакт за спешни случаи.

CONNECT IQ ™ МАГАЗИН
Изтеглете персонализирани изгледи на часа, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от Connect IQ Store7.1 Предполага се непрекъсната употреба през целия период при 50 000 lux условия.
2 Предполага се 3 часа на ден в условия на 50 000
lux условия.
3 Точност на проследяването на активности.
4 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностика или проследяване на медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy.
5 Преглед на текущите поддържани държави, платежна мрежа и банкова информация.
6 При сдвояване със съвместим смартфон. За изисквания и ограничения за функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.
7 Когато се сдвои с Вашия компютър или съвместим смартфон, изтеглени с приложението Connect IQ.

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение