Esprit Holdings Limited производител на дрехи, обувки, аксесоари, бижута и домакински принадлежности под markata Esprit. Компанията е със седалищa в Коулун, Хонг Конг и Ратинген (близо до Дюселдорф), Германия.
През 2018–2019 бизнесът генерира световни продажби от около 1,5 милиарда евро. Esprit оперира с 429 магазина за търговия на дребно по целия свят и разпространява продукти в повече от 4 900 места за търговия на едро по целия свят. Esprit има повече от 255 000 квадратни метра търговски площи в 40 страни.
Марката е създадена от Сузи и Дъг Томпкинс, които преди това са основали The North Face. Началото е поставено през 1968 г. в Сан Франциско, САЩ.
Днес тя вече е добре позната на всички ни и остава много обичана.
Всички продукти на компанията се базират на комфорта, удобството и слънчевия чар на калифорнийския стил. Марката разчита на висококачествени материали за ежедневно облекло и стилни аксесоари като часовници.
Всеки от часовниците е подбран с прецизен механизъм и елегантен дизайн, отговарящ на най-новите тенденции. Цветовете, формите и материалите, които се използват за всички колекции на часовниците Esprit, са уникални!
А мисията на Esprit е всички мъже и жени да се чувстват добре, носейки аксесоарите, които и вие днес ще разгледате.
Esprit ES1L077L0025 Дамски часовник
233,10 лв. 259,00 лв. валидност до 15 юни