Forerunner® 55 Black

Продуктов код - SKU Forerunner 55
399,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Garmin
Garmin
В наличност

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
Forerunner 55
Категории
Бранд
Кутия
С оригинална кутия

Описание

ВИЖТЕ СЕБЕ СИ КАТО БЕГАЧ

Този лесен за използване GPS смарт часовник е предназначен за хора от всички нива на умения, за да проследяват статистиката си и да преследват своите фитнес цели.

Проследявайте времето, разстоянието и скоростта по време на бягане или разходка с вградения GPS.

Наблюдавайте цялостното си здраве и уелнес с вграден пулсомер1 и още.

Премахнете предположенията от тренировката. Този смарт часовник предлага бягания, пригодени за Вас.

Функциите за бягане от висок клас Ви помагат да постигнете потенциала си.

Проследявайте повече от обикновенно бягане с вградените профили на активност.

Вземете до 2 седмици живот на батерията. Защото по-малкото зареждане винаги е нещо хубаво.

ПРОЕКТИРАН, КАТО ФОРМА И ФУНКЦИИ
Лек и удобен, този смарт часовник е идеален за бягане и за ежедневието.

SPORT-READY МАТЕРИАЛИ
Независимо дали бягате 5K или се потите по време на HIIT сесии, изживейте максимално удобство с тази спортна силиконова каишка.

ВГРАДЕН GPS
Проследявайте къде бягате и получавайте точна статистика, включително разстояние, темпо и интервали.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР
Получавайте данни за пулса си1 заедно с предупреждения, ако пулсът Ви остане висок, докато сте в покой. Дори наблюдавайте колко силно работи сърцето Ви по време на активности.

GARMIN COACH
Тези адаптивни планове за обучение включват насоки от експертни треньори и безплатни планове за обучение, които се адаптират към Вас и Вашите цели. Тренировките се синхронизират директно с Вашия часовник от приложението Garmin Connect ™2.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ
За персонализирани насоки за обучение, получавате препоръки за ежедневни бягания с различна интензивност въз основа на Вашата тренировъчна история, фитнес ниво и време за възстановяване.

PACEPRO ™ ТЕХНОЛОГИЯ
За да Ви помогне да планирате стратегията си за състезателен ден, тази функция предлага GPS-базирани насоки за темпо за избран маршрут или разстояние в приложението Garmin Connect ™. Така че да можете да приспособите усилията си към това, което предстои.

FINISH TIME
Искате някакви насоки, които да Ви помогнат да постигнете целта си? Изберете разстояние за Вашето бягане и ще можете да видите екран с данни, който показва очакваното ви време за финал.

БЯГАНЕ НА ПИСТА
Когато сте готови да побягате по пистата за малко скорост, използвайте вградената активност за бягане на пистата, за да запишете точни разстояния за обиколка и да видите разстоянията си в метри.

СИГНАЛИ ЗА КАДАНС
Искате ли да подобрите своята форма за бягане? Използвайте сигналите за каданс, за да знаете кога сте излезли извън целевия диапазон.

СЪВЕТНИК ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Даването на време на тялото Ви за възстановяване между тренировките е от решаващо значение. След всяка тренировка, вградената функция за време за възстановяване ще Ви уведоми колко дълго да си почивате преди поредното голямо усилие.

RACE PREDICTOR
Този специализиран инструмент отчита Вашето фитнес ниво и историята на тренировките Ви, за да Ви помогне да работите за постигане на Вашата състезателна цел и да видите въздействието на тренировката върху Вашето предвидено време за финал.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Разнообразете тренировъчната си програма с профили на активност за писта или виртуално бягане, плуване в басейн, пилатес, HIIT и дори упражнения за дишане.

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА
Бягайте по-дълго си с до 2 седмици живот на батерията в режим на смарт часовник и до 20 часа в режим GPS.

FITNESS TRACKING
Докато сте навън, Forerunner 55 проследява крачки, интензивни минути и други1.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА
Разберете дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден. Релакс напомнянията дори ще Ви подканят да направите кратка дихателна активност.

BODY BATTERY ™ МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯТА
Проследявайте енергийните нива на тялото си, за да можете да намерите най-добрите времена за активност и почивка.

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИ
Вижте кога през деня сте спечелили минути с интензивност от умерена и енергична физическа активност.

FITNESS AGE
Тази функция използва хронологична възраст, сърдечен ритъм в покой и други фактори, за да прецени дали тялото Ви е по-младо или по-старо от вас. В края на краищата възрастта е просто число.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШЕНИЯТА
Вижте как дишате през деня, по време на сън и по време на активности за дишане.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ
Използвайте приложението Garmin Connect2 , за да проследите менструалния си цикъл или бременността. Запишете симптомите, получете упражнения и съвети за хранене и др.СМАРТ ИЗВЕСТИЯ
Получавайте имейли, съобщения и предупреждения направо на Вашия смарт часовник, когато е сдвоен с Вашия съвместим смартфон.

БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ
Ако се чувствате несигурни или ако Вашият часовник усети, че се е случил инцидент, функциите за помощ и засичане на инциденти3 могат да изпратят съобщение с Вашето местоположение до спешни контакти.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН
Изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета с данни и изтеглете приложения от Connect IQ Store2.

МУЗИКАЛЕН КОНТРОЛ
Управлявайте лесно музиката, която се възпроизвежда на Вашия сдвоен смартфон, за да можете да пропускате песни, без да пропускате ритъм.

СИНХРОНИЗИРАНЕ С GARMIN CONNECT
Качете своите дейности в приложението Garmin Connect, за да си взаимодействате с процъфтяваща онлайн общност, където хората в движение могат да се свързват и да се състезават - и дори да споделят своите триумфи чрез социалните мрежи.


1 Точност на проследяването на активността.
2 Изисква приложение на Вашия съвместим смартфон.
3 Когато се сдвои с Вашия съвместим смартфон. За изисквания и ограничения на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение