Garmin vivofit 3, Activity Tracker смарт часовник

Продуктов код - SKU vivofit 3
135,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Garmin
Garmin
В наличност

Гаранцията на всички часовници в сайта е за срок от 2 години. Часовниците от категория Преоценени са с гаранция 1 година. Гаранцията не важи за категории "кутии" и "бижута".

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
vivofit 3
Категории
Бранд
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Силикон
Състояние
Нов
Водоустойчивост
100 метра / 10 ATM / бара
Цветове
черен
Диаметър
30mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Дигитален
Корпус
Правоъгълен
Стъкло
Акрил / Плексиглас

Описание

Garmin vivofit 3, Activity Tracker. Проследява вашите активности и почивка с целодневно наблюдение на сърдечната честота и стреса.

•Move IQ и новата Strength Training активност, автоматично отброява повторенията при вдигане на тежести, така че тренировката Ви да бъде най-ефективна.

• VO2 MAX - Ново за Garmin активити тракерите, това е широко призната функция, която е отлична мярка за вашата аеробика и трябва да се увеличава, когато фитнес нивото Ви се подобрява.

• FITNESS AGE - Базиран на вашия VO2 max, Fitness Age предоставя лесен начин за разбиране на прогреса. Колкото по-ниска е вашата Fitness Age в сравнение с вашата възраст, толкова по-добре.

• Първия Garmin активити тракер с целодневен мониторинг на стреса, което позволява на потребителите да видят периодите на повишено напрежение или спокойно възстановяване.

• ТАЙМЕР ЗА ПОЧИВКА - Vivosmart 3 разполага с дихателно упражнение, до което потребителите могат да имат достъп от устройството, за насърчаване към релаксация и по-ниско ниво на стрес.

• СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ & БРОЯЧ НА ПОВТОРЕНИЯ - За традиционните фитнес упражнения, новата силова активност ще брои серии, повторения и почивка и ще ги качва на профила ви в Garmin Connect.

• MOVE IQ 2.0 - Открива познати видове активности и ги показва в Garmin Connect. Нова Auto Activity Start функция позволява на потребителите да определят праговете за стартиране на активности за ходене и бягане.

• ДИСКРЕТЕН ДИСПЛЕЙ - Скритият дисплея се вижда само когато Вие искате. Когато не се използва, дискретния дисплеи изчезва от устройството, така че да не пречи на Вашия стил.

• 24/7 СЛЕДЕНЕ НА ПУЛСА - Elevate™ вградения пулсомер Ви предоставя данни за пулса през целия ден и нощта.

• Автоматично синхронизиране с Garmin Connect, мулти-тракер синхронизация "True-Up", контролиране на музиката, смарт известия, както и споделяне в социалните мрежи.

• Водоустойчив, можете да го носите под душа или в басейна. До 5 дни живот на батерията.


Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение