HEART RATE W8 SMART WRISTBAND - Смарт часовник

69,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Продуктов код - SKU W8
Как можем да помогнем?

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон: 0884271400


Откриване на магазин в гр. Пловдив

Описание

HEART RATE W8 SMART WRISTBAND е устройство, което се основава на технологията за измерване на пулс, можете да измервате кръвното си налягане, за да управлявате здравословното си състояние. 24-часовият динамичен запис на сърдечната честота ви помага да познавате тялото си по-добре и ви напомня за необичайната сърдечна честота. Видовете спортни режими се грижат внимателно за тялото ви. 15 дни време в режим на готовност ви осигурява дълго време за удоволствие.

Основни функции:● Напомняне за сърдечен ритъм, следене на сърдечната честота и напомняне за ненормалните данни● Дизайн на USB щепсел, зарежда се бързо и удобно● Nordic 52832 Bluetooth 4.0 чип, ниска консумация и бърз темп● IP67 водоустойчив, не се страхува от дъждовни дни или каквито и да било дейности на открито● 0.96-инчов IPS цветен екран, показва ви изображения с висока разделителна способност● Видове известия за приложения, Facebook, WhatsApp, WeChat, Line, QQ, Skype, Twitter● Приложение H Band, проверете здравните си данни на телефона си

Функции:● Крачкомер, калории, разстояние● Хронометър● Отдалечена камера● Повдигнете ръка, събудете екрана● Напомняне за съобщение / обаждане

Език за поддръжка: руски, немски, японски, френски, опростен китайски, традиционен китайски, английски, испански, корейски, италиански, португалски, виетнамски● Съвместим за iOS 8.0 и по-нови версии, Android 4.4 и по-нови.

Специални функции: Будилник, напомняне за повикване, измерване на изгорени калории, дистанционно управление на камерата, дата, запис на разстояние, намиране на телефона ви, измерване на сърдечната честота, съобщение, известие за приложение, крачкомер, заседнало напомняне, управление на съня, броене на стъпки.


Характеристики

SKU
W8
Категории
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Силикон
Състояние
Нов
Водоустойчивост
100 метра / 10 ATM / бара
Цветове
черен
Диаметър
40mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Дигитален
Корпус
Правоъгълен
Стъкло
Акрил / Плексиглас

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение