Henry London HL30-UM-0116 часовник за мъже и жени

Продуктов код - SKU HL30-UM-0116
97,30 лв. 139,00 лв. валидност до 31 дек
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.

Гаранцията на всички часовници в сайта е за срок от 2 години. Часовниците от категория Преоценени са с гаранция 1 година. Гаранцията не важи за категории "кутии" и "бижута".

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
HL30-UM-0116
Категории
Бранд
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Стомана
Състояние
Нов
Водоустойчивост
30 метра / 3 ATM / бара
Цветове
златен, кафяв, оранжев, черен
Диаметър
30mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Аналогов
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Акрил / Плексиглас

Описание

Двама дизайнери, изследващи многобройните реколти в Лондон, които търсят такова вдъхновение, се натъкнаха на реколтата от 60-те години на прочутия пазар на "Portobello Road". Красиво оформеният, класически швейцарски часовник имаше гравюра на думата "Хенри, август 1965". Въпреки че страдаше от опустошенията на времето, часовникът все още характеризира изработката и качеството на отминалия век.

Вдъхновени от рекорден часовник, дизайнерите на Хенри Лондон са използвали най-съвременна технология, за да създадат колекция часовници с ниво на точност и надеждност, което далеч надхвърля това на предшественика им от средата на века, но не компрометира стила и дизайна.

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение