Hugo Boss е световноизвестна марка, която произвежда мъжки и дамски дрехи и аксесоари. Компанията е основана от дизайнера Хуго Бос в Германия през 1923 г.
 От години марката се нарежда сред едни от най-успешните имена в модната индустрия. А една от добрите новини през новия век е, че през 2005 г. екипът ѝ сключва договор с друга марка часовници - Movado Group. Заедно двете компании съчетават усещането за мода и прецизност с механизмите, като произвеждат две успешни линии часовници Hugo Boss. 
Часовниците имат изискан, но изчистен дизайн, като лесно се комбинират с мъжкото и дамското облекло на марката. Това помага да допълните външния си вид със съвършенството, за което винаги сте мечтали!
Невъзможно е да не знаете, че никой човек не е достатъчно елегантен и изискан, докато не сложи часовник на китката си. А можете да си представите какво се случва, когато часовник е представител именно на тази марка...
Разгледайте най-новите модели на Hugo Boss и намерете този, който най-добре пасва на вашия личен стил и начин на живот. Обещаваме ви, че ще бъдете на седмото небе от щастие, веднага след като куриерската фирма ви доставят вашия нов часовник.
 Е, поръчахте ли вече?