Мисията на Timedix е да предложи на своите клиенти висококачествени часовници от световни марки на достъпни цени. Ето защо поддържаме богат и разнообразен асортимент, в който дори най-взискателните клиенти ще открият нещо подходящо.

При нас, разбира се, ще откриете модели от емблематични часовникарски компании от целия свят, като Swatch, Victorinox (Швейцария), Seiko, Casio, Citizen (Япония) и Timex (САЩ).

Някои клиенти избират своя часовник в зависимост от неговия механизъм. Други - според дизайна. Трети - според марката. Timedix поддържа богато портфолио, съобразено с многообразието от предпочитания. Любителите на винтидж стила и автоматичните механизми със сигурност ще оценят моделите на Orient - прочути със своето високо качество на достъпна цена. Почитателите на красивия дизайн от своя страна ще се зарадват да разгледат многобройните предложения на световно известни дизайнерски къщи като Emporio Аrmani, Versace, Ferre, Calvin Klein.

Независимо какъв стил предпочитате - класически или модерен, дали обичате механични, или кварцови часовници, дали търсите обикновен, хибриден или смарт часовник, независимо от бюджета ви - при нас ще откриете не един часовник, в който да се влюбите!