Ingersoll е марка с над столетие история на пазара на часовници. Компанията е основана през 1892 г. и започна с продажбата на работещи часовници за един долар. Днес, въпреки че продуктите са със значително по-добро качество и с голямо разнообразие от функции, марката все още остава изненадващо достъпна за своята ценова категория.

В продуктовата гама на Ingersoll може да се намерят различни модели, които ще задоволят нуждите на всеки ценител на часовниците. От класически дизайни до модерни изкушения, марката предлага разнообразие, което ще задоволи всеки вкус.

Ingersoll не спира да развива технологиите в производството на часовници, за да може да предложи най-доброто на своите клиенти. Независимо дали сте в търсене на ежедневен часовник или на специализиран модел, Ingersoll може да Ви предложи качествени продукти на достъпни цени.

Брандът продължава да бъде лидер в индустрията на часовниците, като се фокусира върху качеството на продуктите и насочва всички усилия за удовлетворяване на нуждите на своите клиенти.

Тези часовници предлагат перфектната комбинация от изискан стил и високо качество. Произведени с автоматични механизми, които осигуряват точно измерване на времето, те са идеални за хора, които ценят точността. Корпусите от неръждаема стомана ги правят издръжливи и изключително здрави. Някои модели са със златни корпуси, което им придава допълнителен шик и елегантност.

Циферблатите на тези часовници са защитени от твърд и здрав сапфир или минерално стъкло, което ги прави устойчиви на драскотини и износване. Каишките са от неръждаема стомана, гума или кожа, което предлага голямо разнообразие от избор на потребителя. Водоустойчивостта е в диапазона от 30 метра, което ги прави подходящи за носене при дейности като миене на ръце и др.

Часовниците Ingersoll са перфектни за хора, които търсят качество и изискан стил на разумна цена. Те са подходящи за всеки повод и стил, от спортен до официален. Поради своето високо качество, тези часовници са перфектен подарък за любим човек, близък приятел или колега.

Ingersoll The Challenger I12301 - Мъжки часовник
940,50 лв. 990,00 лв. валидност до 31 дек
Ingersoll The Challenger I12303 - Мъжки часовник
949,05 лв. 999,00 лв. валидност до 31 дек
Ingersoll The Jazz I07702 - Мъжки часовник
807,50 лв. 850,00 лв. валидност до 31 дек