40%

Jowissa J1.177.M дамски часовник

Продуктов код - SKU J1.177.M
354,00 лв. 590,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.

Гаранцията на всички часовници в сайта е за срок от 2 години. Часовниците от категория Преоценени са с гаранция 1 година. Гаранцията не важи за категории "кутии" и "бижута".

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
J1.177.M
Категории
Бранд
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Стомана
Състояние
Нов
Водоустойчивост
30 метра / 3 ATM / бара
Цветове
сив, черен
Диаметър
32mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Аналогов
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Сапфир-кристал

Описание

Този дамски модел не е като останалите. Той е направен не само от висококачествени материали, а за производството му са използвани елементи, които почти не присъстват в други часовници. Каишката му е от волфрам - елементът волфрам се отличава със своята твърдост и особено с факта, че той има най-високата точка на топене от всички метали в Периодичната система. Друго негово свойство е високата му плътност – 19,3 пъти повече от тази на водата, приблизително колкото тези на урана и златото, и 1,7 пъти по-голяма от тази на оловото. Той е много труден за обработка, но определено крайния резултат е просто зашеметяващ. 

Стъклото на този дамски модел е от сапфир-кристал, още веднъж са използвани най-висококачествени елементи. Малки кристали са поставени по дисплея за допълнителен блясък, а в позиция 3 часа е сложена датата.

Заблестете с това бижу на часовникарското изкуство. 

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение