20%

Lancaster Italy OLA0668S/RG/NR/NR мъжки часовник

Lancaster Italy
296,00 лв. 370,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Lancaster Italy
Как можем да помогнем?

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон: 0884271400


Откриване на магазин в гр. Пловдив

Описание

Името LANCASTER може да бъде проследено до 17-ти век с английския часовник Едуард Хигинс. 

Той е бил стажант на Християн Хюйгенс, великият холандски математик и часовникар, на който често е приписвано изобретяването на пролетния баланс, едно от най-важните творения в развитието на часовника. Хюйгенс преписал своя бизнес в Женева на Хигинс, който го прекръстил LANCASTER (неговия роден град) и станал известен в цяла Европа с качеството на часовниците си.

Досега основателите на LANCASTER са възродили марката, като се вдъхновяват от работата на Хигинс, именувайки марката на неговия бизнес.

Относно този невероятно красив модел - тук имаме една водоустойчивост, която определено не се среща често, а именно 30 бара или 300 метра. Това прави часовника идеален аксесоар за водолази. Също допълнителни добри характеристики са аутоматичното движение, с 21 бижута, калибър 8215 и удобната силиконова каишка.

Характеристики

Категории
Бранд
Механизъм
Автоматичен
Верижка
Силикон
Състояние
Нов
Водоустойчивост
300 метра / 30 ATM / бара
Цветове
Розово злато, черен
Диаметър
44mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Аналогов
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Минерал-кристал

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение