Letsfit FITNESS TRACKER смарт часовник

134,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Продуктов код - SKU FTRACKERPUR
Как можем да помогнем?

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон: 0884271400


Откриване на магазин в гр. Пловдив

Описание

Letsfit FITNESS TRACKER, Slim Activity Tracker с монитор за сърдечен ритъм, часовник на крачкомер, монитор за заспиване, брояч на стъпки, брояч на калории.

Мониторинг на сърдечната честота: Наблюдава сърдечния ритъм през целия ден с графика в приложението, което ви позволява да разберете по-добре сърдечната честота и сърдечната честота в почивка, докато тренирате.

Количествено определяне на движенията: Записва вашите стъпки, изгорени калории, изминати километри, активни минути и др.

Проследяване на съня: Проследява вашия дълбок сън, лек сън и сън в събуждане, за да можете да имате цялостно разбиране за качеството на съня си.

Интелигентно напомняне: Вибрира, за да ви уведомява за входящи повиквания и съобщения; напомня ви да се движите след периоди на бездействие и важни дати, което ви помага да поддържате връзка.

Вградено USB зареждане: Внимателно издърпайте ленти от хоста на тракера и поставете вградения USB щепсел в USB порт за зареждане; Зареждането от 1-2 часа позволява използване до 5 дни


Характеристики

SKU
FTRACKERPUR
Категории
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Силикон
Състояние
Нов
Водоустойчивост
100 метра / 10 ATM / бара
Цветове
лилав, черен
Диаметър
40mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Дигитален
Корпус
Правоъгълен
Стъкло
Акрил / Плексиглас

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение