Outdoor Sports Smart Watch GPS Smartwatch смарт часовник

165,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Продуктов код - SKU GPS
Как можем да помогнем?

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон: 0884271400


Откриване на магазин в гр. Пловдив

Описание

Спортен часовник GPS монитор за сърдечен ритъм Smartwatch - TKY-F5. Проследяване на активността Smartwatch Wrist Band Bluetooth Fitness Tracker.

Професионален спортен алгоритъмНаучен запис на различни спортни данни, предоставя данни за мулти-спортен режим на наблюдение, по време на тренировка, можете да проверите състоянието в реално време през гривната, след спорт, можете да видите отчета за тренировъчните данни чрез приложението.

Bulit-In GPSОсигурява цялостна функция за запис на следи, в допълнение към бягането, F5 се предлага и за тренировки по колоездене, баскетбол, футбол, туризъм, колоездене и т.н. Устройството открива разстоянието, траекторията и изгорените калории на вашия спорт.

Алтиметър и термометърВграден сензор за надморска височина / налягане, точно измерване на височината, базирано на вътрешния сензор за надморска височина в реално време за измерване на височината и генериране на височинни тенденции, като в същото време термометърът за измерване на температурата на въздуха.

Барометрично наляганеПридружавайте ви навреме, за да избегнете височинна болест, използвайте изцяло вътрешния сензор за налягане, за да измерватеатмосферно налягане и генерирайте диаграма на тенденцията за въздушно налягане, отворете функцията барометър, според резултатите от измерването можете да изчистите собствения си капацитет, да направите по-добра организация за пътуването си.

Монитор за сърдечен ритъм.


Характеристики

SKU
GPS
Категории
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Силикон
Състояние
Нов
Водоустойчивост
50 метра / 5 ATM / бара
Цветове
червен, черен
Диаметър
45mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Дигитален
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Акрил / Плексиглас

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение