Philip Watch е един от най-старите и престижни производители на часовници в света. Историята на марката започва през 1858 г., когато Франсоа Филип, собственик на фабрика за производство на часовници в Ла Шо дьо Фон, среща Фрипо Джардиело от Неапол, който е специализиран в производството на джобни часовници. Съвместната им работа започва и двамата се посвещават на производството на часовници със собствени механизми, които се отличават с високото си качество и прецизност.

Малко по-късно марката получава името Philip Watch и започва да се превръща в един от водещите производители на часовници в света. Нейните модели са известни с изключителната им изработка и прецизност, които са постигнати благодарение на използването на най-висококачествени материали и иновативни технологии.

Една от най-популярните колекции на Philip Watch е "Heritage", която се отличава с класическия си дизайн и високата си функционалност. Часовниците са изработени от висококачествена стомана и имат механизъм с автоматично навиване. Водоустойчивостта им е до 50 метра и са снабдени със защитно стъкло, което ги предпазва от надрасквания и удари.

Въпреки фокуса върху класическите модели, портфолиото на Philip Watch включва четири различни области, които отговарят на различни вкусове и стилове.

"Вечната класика" е област, която включва модели с класически форми на корпуса и традиционни дизайни. Тези модели са перфектни за хора, които ценят изискаността и елегантността на класическите часовници, но и желаят да са в крак с модните тенденции.

"Модерната класика" включва нови форми на корпуса и модерни дизайни, които се отличават с елегантност и съвременен стил. Тези модели са подходящи за хора, които са по-склонни към модерните и смели дизайни, но същевременно желаят да запазят класическия изглед на часовника.

"Наследство" е област, която включва часовници с тази група включва часовници, които се отличават със зрелостта на развитието на корпусите и механизмите. Тези модели са идеални за хора, които ценят вечната класика, но същевременно желаят да имат нещо, което е по-различно и единствено.

"Бижу" включва дамски модели, които са инкрустирани със скъпоценни камъни като топаз и други. Тези часовници са идеални за представителките на нежния пол, които ценят елегантността и желаят да се почувстват изискани и специални.

Philip Watch е изборът на потребителите, които ценят високото качество и елегантността на часовниците. Марката продължава да създава уникални модели, които не само показват времето, но и допринасят за индивидуалността и стила на всеки носител. Ако искате да притежавате един чудесен часовник, който е символ на елегантност и прецизност, то Philip Watch е идеалният избор за вас.