Pruvansay Fitness tracker ID115PLUS HR смарт часовник

49,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Продуктов код - SKU ID115PLUSHR
Как можем да помогнем?

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон: 0884271400


Откриване на магазин в гр. Пловдив

Описание

Pruvansay Fitness tracker ID115PLUS HR

• IP68 Водоустойчив и актуализиран цветен дисплей - Този фитнес тракер може да се използва по време на плуване или гмуркане с IP68 водоустойчивост. Яркостта на екрана се регулира, за да можете да четете под слънчевата светлина. Най-модерен тип с индикатор за времето.

• Ново проследяване на активността с 14 режима на обучение - Ходене, бягане, колоездене, бягаща пътека, туризъм, фитнес, баскетбол, бадминтон, тенис, футбол, алпинизъм, спининг, йога, танци, интелигентната гривна ще записва вашите целодневни дейности като стъпки, разстояние, изгорени калории, активни минути и проследяване на съня ви.

• Автоматично наблюдение на сърдечната честота и съня. Използвайте най-новия HR сензор за точно и ефективно наблюдение на сърдечната честота, за да проследявате автоматично сърдечната честота в реално време и да поддържате по-здравословен начин на живот. Анализирайте автоматично качеството на съня си с дълбок сън, лек сън и време за будност; Тихата вибрираща аларма може да ви събуди, без да пречи на другите.

• Интелигентни известия.Просто свържете гривната към вашия смартфон чрез Bluetooth и я задайте в приложението. Той ще вибрира, за да ви уведоми, когато телефонът ви получи телефонно обаждане, SMS текст и SNS съобщения, включително Facebook, Wechat Twitter, WhatsApp, Linkedin, Instagram, Messenger и др.

• Съвместимост и дълготрайна батерия. Изтеглете и инсталирайте безплатното приложение „VeryFitPro“, като сканирате QR кода или потърсите в Google Play или Apple App Store. Съвместим само със смартфон системи iOS 7.1 или по-нова версия и Android 4.4 или по-нова версия; Пълното зареждане ви осигурява до 7 дни работа.


Характеристики

SKU
ID115PLUSHR
Категории
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Силикон
Състояние
Нов
Водоустойчивост
50 метра / 5 ATM / бара
Цветове
син, черен
Диаметър
37mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Дигитален
Корпус
Правоъгълен
Стъкло
Акрил / Плексиглас

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение