Бранд с над 130 години история. Традицията, високите стандарти в производството и иновациите са превърнали ROAMER в швейцарска марка часовници с международен авторитет. С дългосрочна визия за развитие ROAMER постепенно разширява присъствието си на основните пазари, като същевременно се фокусира върху конкурентното съотношение цена / качество. Марката се таргетира към мъже и жени, които ценят уникалния дизайн и отличната швейцарска изработка на разумна цена. Това е принцип, който е закодиран във всеки единн модел, произведен през тяхната дългогодишна история.

  • Прецизни швейцарски механизми задвижват часовниците на ROAMER. Те са символ на безкомпромисна педантичност в качеството.
  • Всеки ръчен часовник ROAMER носи усещането за свобода и може да бъде част от Вашето ежедневие при всякакви поводи. Думите които описват тази марка с днешна дата могат да бъдат - КЛАСА, ТРАДИЦЯ, СТИЛ, КАЧЕСТВО, ПРЕЗИЦНОСТ, ВИЗИЯ!


Историята на ROAMER:

Тя започва през 1888 г. с идеала на своя основател Фриц Майер,, за да създаде здрав, но елегантен часовник, ценен аксесоар, който всеки би искал да притежава. С тази цел той създава собствен бизнес в Солотурн, Швейцария - работилница с шестима служители. Това е началото.

1905 г. - Механизмите MST, разработени и конструирани от Meyer и Stüdeli, бързо придобиват отлична репутация за своята висока точност и надеждност в и извън Швейцария.

В момента компанията има повече от 1200 души и започва да произвежда свои собствени циферблати и корпуси, които са с отлична водоустойчивост и прахоустойчивост.

През 1952 г. името на компанията се променя на ROAMER Watch Co. SA, под което известните часовници се продават и до момента.

Няколко години по-късно, след като е многократно подобрен през годините, ROAMER патентова водоустойчив корпус за часовник, с който компанията стартира своята линия Anfibio. Anfibio придобива световна отлична репутация за изключително качество, издръжливост и надеждност.

1972 г. е годината, през която ROAMER представя първия си кварцов механизъм, ROAMER microquartz. Няколко отличителни кварцови часовници и хронографи ROAMER са представени през седемдесетте години.

Следва пускането на колекцията Competence - с нея ROAMER прави препратка към традиционното си минало като производител на механични часовници.


Историята на успеха на ROMAER продължава. Вижте част от техните модели в Timedix.bg


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ TIMEDIX.BG?

Предлагаме 100% оригинални продукти.
Предлагаме всичко модели часовници над 150лв на изплащане.
Винаги е включена опцията за “Преглед и тест” на вашата пратка.
Имате право да върнете продукт в 14 дневен срок, стига да не е нарушен търговския вид или целостта на стоката.