През 1975 италианецът Роберто Кавали основава своя дизайнерски бранд. Дизайнерът е бунтар и новатор, известен със своето майсторство при употребата на цветове, принтове и материали. Италианецът разработва новаторски методи за принтиране върху кожа, преобръща света на денима из основи и няколко десетилетия по-късно марката вече е утвърдена като един от световните луксозни брандове. С разрастването на бизнеса, се увеличават и сферите, в които той се развива - прет-а-порте, висша мода, обувки, очила, парфюми и бижута. Едно от най-интересните направления, в които дизайнерската къща се изявява несъмнено са часовниците.

Часовниците на Roberto Cavalli се отличават с неповторим дизайн, а разпознаваемото лого допълва дизайна на всеки от моделите. Марката работи с премиум материали, включително стомана, сребро, жълто и розово злато. Украсата често включва диаманти, седеф,. Продуктите на Roberto Cavalli Watches са много повече от часовници. Те са емблематични аксесоари, които да завършат и издигнат цялостната ви визия. Мъжките модели са не просто модно изявление, но и мощен инструмент за отмерване на времето. Колекциите включват аналогови модели, хронографи, както и предложения с еднопосочно въртящ се безел, които позволяват изключително прецизно измерване.

През 2017 Roberto Cavalli Watches обявява едно наистина историческо партньорство с прочутия швейцарски часовникар Франк Мюлер. И двамата мъже са общопризнати лидери в своите браншове, а това сътрудничество е нещо, което не се е случвало до този момент в модната и часовникарската индустрия. Обединявайки своята експертиза в дизайна и изработката на часовници, те създадат неповторими аксесоари, отличаващи се с неповторим външен вид, прецизност и технически сложни компликации. 

Ако вашият стил е такъв, който съчетава дързостта и иновациите, колекцията от часовници Just Cavalli е най-подходящата за вас. Скъпоценните материали, аристократичните форми и темите със змии са отличителните елементи на часовниците Roberto Cavalli. Те са предназначени за дръзката жена, която иска да бъде главен герой във всеки един момент. 

Roberto Cavalli основа линията Just Cavalli през 2000 г., като я посвети на новото поколение свободни духове. 

Започвайки със своя еклектичен, силно въображаем стил, той създаде колекция със силна индивидуалност, фокусирайки се върху постоянната употреба на иновативни материали и експериментална графика, традиционното наследство на модната къща Cavalli.

Тук можете да намерите голям избор от дамски часовници Just Cavalli, изискани и с различен материал, стил на часовника и ценови диапазон.