Rotary Watches Ltd е компания, създадена в Ла Шо дьо Фон, Швейцария, от Моис Драйфус през 1895 г.. Членовете на семейството от 20-те години на миналия век започват да внасят часовници във Великобритания, с целта това да стане най-успешния пазар на компанията. 
От 2014 г. тя е собственост на Citychamp Watch & Jewelery Group Limited (инвестиционен холдинг, известен досега като China Haidian Holdings до 2014 г.)
През 1940 г. Rotary става официален доставчик на часовници за британската армия. Този ход поставя часовниците на компанията в почти всяко домакинство във Великобритания, оставяйки дълготрайно впечатление за марката на Острова.
А логото на Rotary с "крилатото колело" е представено за първи път през 1925 г. и оттогава е претърпяло съвсем малки промени във външния вид. В допълнение към традиционната си марка, компанията произвежда и часовници под по-ексклузивното име "Dreyfuss & Co".
Rotary е член на федерацията на Швейцарската часовникарска индустрия FH. Централният офис на Rotary Watches вече е във Великобритания. 
Компанията предлага богата гама от часовници, произведени в Швейцария, заедно с гама от по-евтини артикули, произведени другаде, обикновено във фабриките в Япония или Китай.
Заложете на швейцарския вкус и качество, които никога не остаряват. И на марка, която се е доказвала многократно в човешката история.