Rotary GS90130/06 мъжки часовник

Продуктов код - SKU GS90130/06
419,30 лв. 599,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Rotary
Rotary

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
GS90130/06
Категории
Бранд
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Кожа
Състояние
Нов
Водоустойчивост
100 метра / 10 ATM / бара
Цветове
сив, сребърен, черен
Диаметър
40mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Аналогов
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Сапфир-кристал

Описание

Ротари е член на Федерацията на Swiss Watch Industry FH. Централата на "Ротари часовници" вече е във Великобритания и е изцяло собственост на китайска компания. Ротари предлага широка гама часовници, произведени в Швейцария, заедно с редица по-евтини аксесоари, направени другаде, обикновено с движения от Япония или Китай, които след това се сглобяват в Япония или Китай.


Ротарианските часовници обикновено използват или кварцово или автоматично движение и често наричат това "Делфин Стандарт" (еквивалентно най-малко на ISO 2281), което означава, че те са водoустойчиви и могат да бъдат подходящи за целодневно плуване и гмуркане. Уникално за Ротари е дизайнът "Откровение" на обръщащ се часовник, който се отличава с две различни движения и лица, позволяващи на потребителя да променя стил по желание или лесно да превключва между две различни часови зони.

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение