s.Oliver или s.Oliver Bernd Freier GmbH & Co. KG, е немска модна компания със седалище в Ротендорф, която продава облекла, обувки, аксесоари, бижута, аромати и очила по целия свят.

Компанията е основана през 1969 г. от Бернд Фрийер, който е и настоящият ѝ изпълнителен директор. Любопитен факт е, че тя стартира като малък бутик във Вюрцбург със само 25 квадратни метра площ, кръстен на героя от романа на Чарлз Дикенс - Оливър Туист. 

С времето това се превръща в една от най-обичаните марки и това не е случайно.

И макар че първоначалната идея на Бернд Фрийер била да се съсредоточи върху изработката на дрехи, той по-късно разработва идеите си и в други аксесоари. 

Вдъхновен от ежедневието и личността на индивида, дизайнерът създава модерни и елегантни часовници, които все още радват милиони клиенти по цял свят. Без съмнение часовниците s.Oliver могат да се харесат на всички поради голямото си разнообразие от стилове - от елегантни дамски часовници, през спортни мъжки часовници, до сладки детски модели. 

Марката се отличава със стил и качество и изчистен дизайн, който гарантира постоянния ѝ успех. Истинска мода за истински хора - за всеки, всеки ден и за всеки повод.

Гмурнете се в колекцията, която само чака да допълни вашия перфектен външен вид. Подарете си статуса в обществото, който заслужавате!