Thomas Earnshaw ES-8031-01 мъжки часовник

Thomas Earnshaw
490,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.
Thomas Earnshaw
Продуктов код - SKU ES-8031-01
Как можем да помогнем?

Гаранцията на всички модели в сайта е за срок от 2 години. Изключение са само часовниците от категория Преоценени, които са с гаранция 1 година.

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон: 0884271400


Откриване на магазин в гр. Пловдив

Описание

Thomas Earnshaw е почитан като легенда и пионер в областта на хорологията. Роден в Манчестър, Англия през 1749 г., той е почитан за работата си в рафинирането и подобряването на морските хронометри от епохата. Това са морските хронометри, които са били от решаващо значение за пътуванията на лодките в Кралския флот, когато са обиколили света по време на златна ера в английската история на науката и изследванията. Този пионерски дух е в подкрепа на науката за хорологията, съчетана с стремежа към върхови постижения в занаятчийството, която е в сърцето на часовника Earnshaw, който е на разположение на ценителите на часовника и на ентусиастите.

Този елегантен модел на бранда напомня за онези времена, когато самия Томас е живял със римските си цифри и интересната коронка. Един модел само за ценители.

Характеристики

SKU
ES-8031-01
Категории
Бранд
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Кожа
Състояние
Нов
Водоустойчивост
50 метра / 5 ATM / бара
Цветове
бял, черен
Диаметър
45mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Аналогов
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Минерал-кристал

Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение