Още от създаването си през 1854 г., класическата американска компания Timex предлага висококачествени часовници на цени, достъпни за всички. Голямата отдаденост на Timex към нуждите на потребителите я поставят начело сред най-големите производители на часовници в света.
Както знаем, часовникарската индустрия може да бъде изключително непостоянна, податлива на икономически катаклизми и променящи се тенденции. Но Timex, марка, родена преди края на века, успява да остане актуална на непрекъснато променящия се пазар.
Как се случва това? Лесно е да отгатнете! С високо качество и вяра, че стилът на човека не е завършен без един невероятен часовник на китката си.
Сред най-известните колекции на марката са Ironman, Expedition, Weekender, Allied и други.
Не е възможно поне един човек от обкръжението ви да не носи някой от несравнимите часовници Timex. Можете да го попитате за неговите причини да избере тази марка и ще видите с колко много неща ще се сдобиете, ако си закупите такъв аксесоар. Да, ще получите нещо много повече от часовник!
А ако не на друг, то поне се доверете на времето – то е най-ценният тест на всичко. Ако една марка часовници устоява на всички предизвикателства в човешката история и отново е на върха, значи има причина за това.
Каква е причината? Ще разберете, след като разгледате часовниците по-долу.
Timex TW2U78600 - Дамски часовник
191,20 лв. 239,00 лв. валидност до 31 дек