Tissot е една от най-обичаните марки швейцарски луксозни часовници.
Компанията е основана в Льо Локъл, Швейцария, от Чарлз-Фелисиен Тисо и неговия син Чарлс-Емил Тисо през 1853 г.. От 1983 г. Tissot SA е дъщерно дружество на Swiss Swatch Group.
Важно е да се отбележи, че Tissot не е свързана с друга подобно звучаща швейцарска часовникова компания, Mathey-Tissot.
Tissot е официалната марка за часовници и хронометри на световните първенства по колоездене, мотоциклетизъм, фехтовка и хокей на лед и много други. 
Tissot също е бил основен спонсор на отборите от Формула 1 Lotus, Renault и Sauber. За ранни събития ръчните хронометри са били достатъчни, за да се осигури точно време.
Днес пък компанията работи с различни спортни асоциации, за да разработва системи за създаване на все по-точни измервания за конкретни събития. Например при състезателно колоездене, сензорите се поставят върху велосипедите и пистата, които след това се свързват с компютри, за да предоставят възможно най-точни времеви следи и данни за производителността.
Tissot неотдавна представи своята чисто нова световна кампания „Tissot, това е твоето време“. Посланието в основата на кампанията набляга на часовника, който е свързан с основните етапи в живота на човека. 
А новата линия, новите визуализации и мощната комуникация служат за подчертаване на позицията на Tissot на пазара.
Tissot T0062071105800 LE LOCLE Automatic - Дамски часовник
1254,00 лв. 1320,00 лв. валидност до 31 дек