TOUS - историята на едно специално мече

Брандът, създаден през 1920г. в Барселона стартира своето развитите след едно заветно „Да“. Казват си го Салвадор Тоус и Роса Ориол. Преди повече от 25, Роса решава да направи знатно копие на едно самотно плюшено мече. Случило се по време на едно нейно пътешествие през далечната 1985г., когато на витрината на един магазин видяла оставено самотно мече. Погледнала го и веднага разбрала – това е символът, който токова дълго търсела за своя бранд – плюшеното мече, което носи най-топлото усещане за детство и чиста обич.

„За мен то е любим персонаж и знам, че именно благодарение на него ние днес сме това, което сме. Мечето излъчва топлина и нежност – емоции, които се възприемат от всеки човек.“, споделя Роса. Тя създава нови колекции, различни аксесоари, чанти, даже бебешки завивки. Но ако говорим за бижута – те остават винаги актуални и модата им не си отива.

„Стилът на TOUS е непреходен и винаги актуален, но само, ако човекът, който ги носи е млад по дух.“, признават за тайната на бранда. Към днешна дата Роса признава, че е щастлива, че все по-често за Свети Валентин или Коледа мъжете подаряват на любимите си бижутата на TOUS със символа на мечето, вместо сърчица. Според нея това показва как емблемата на бранда се е превърнала в символ на обичта и привързаността навсякъде по света. Съпругът й Салвадор пък допълва, че е щастлив, че е успял да превърне TOUS в марка, която предлага на жените достъпен лукс – бижутата и аксесоарите й са скъпи, но точно толкова, колкото всяко работещо момиче да може да си позволи.