Versace е една от най-популярните марки в света на модата, която се откроява със своите оригинални елементи и впечатляващи дизайни. Основана през 1978 г. от италианския дизайнер Джани Версаче, само за няколко десетилетия марката успява да се превърне в един от най-известните и разпознаваеми брандове в света на висшата мода - синоним на стил, елегантност и лукс. Грандиозният успех позволява на Джани да разшири бизнеса си и освен дрехи да започне да предлага и други продукти като парфюми, часовници, порцеланови съдове и т.н.

Първият часовник на Versace се казва Medusa и е пуснат на пазара през 1984 г. Моделът има впечатляващ дизайн, вдъхновен от отличаващото се лого на компанията, главата на Медуза, на което е отредено централно място върху циферблата. Часовникът постига огромен успех и това превръща компанията във важен играч на пазара.

Това вдъхновява световноизвестния дизайнер да разшири кръгозора си и да наложи нови стилове и дизайни, които лансира през 90-те години на XX век. Пример за това са колекциите Diamond и V. В днешно време марката Versace предлага богата гама часовници за мъже и жени, както с класически, така и с по-модерни и изтънчени визии. Всички техни модели се открояват със стил, дизайн и изящество.

През 1989 Джани Версаче създава марката Versus Versace като подарък за своята сестра и муза - Донатела. Целта на марката е да лансира качествени продукти на по-достъпни цени. Часовниците Versus имат немалко прилики с тези на Versace, най-ярката от които е употребата на разпознаваемото лого. Популярни са сред по-младата аудитория - както поради своята по-ниска цена, така и благодарение на смелите, цветни и модерни дизайни.

В днешно време марката Versace предлага богата гама часовници за мъже и жени, както с класически, така и с по-модерни и изтънчени визии. Всички техни модели се открояват със стил, дизайн и изящество.

Versace VE3A00420 Мъжки часовник
765,00 лв. 850,00 лв. валидност до 15 юни
Мъжки часовник Versace - VEBQ01319
719,10 лв. 799,00 лв. валидност до 15 юни
Versus Versace VSP490318 Дамски часовник
331,20 лв. 368,00 лв. валидност до 15 юни