fbpx

Как да изберем часовник за мъжки подарък

Как да изберем перфектния мъжки подарък, за човек, когото обичаме, познаваме и искаме да изненадаме? Този човек най-често е баща, брат, съпруг, приятел, половинката или любим колега. Подаръците за мъже винаги затрудняват жените, защото дамите искат най-добрия подарък, но не знаят какъв е той. Звучи забавно, но за една жена, то е истинска подаръчна треска. Нека те улесним.

Няма значение дали е Коледа, идва рожденият му ден, празнувате годишнина или имаш нужда да подариш нещо в знак на уважение. Часовникът е подарък, които се помни винаги.  Изборът на мъжки часовник е предпоставка да разбереш колко добре познаваш човека, на когото искаш да го подариш. Има много видове часовници, а това неминуемо прави избора по-труден. За това е добре да бъдеш подготвен.
Ние, от Timedix, ти даваме 3 съвета, как да избереш подходящ часовник за подарък:

1.Съобрази се с ежедневието му:

Какъв тип човек е той? С какво се занимава ежедневно. Определи каква натура е човекът, на когото искаш да подариш часовник, за да намериш най-подходящия за всичките му задачи. Например, съобрази се с работната му сфера. Подхожда ли му часовник, който има изтънчен механичен дизайн и класическа кожена каишка, или може би автоматичен механизъм, с по-голям циферблат? И това със сигурност не е всичко. Електронния вариант часовници е предпочитан, защото имат допълнителни функции като водоустойчивост хронометър, крачкомер, вградена светлина и други индикатори. Трябва да прецениш дали е спортен тип, бизнес тип или ценител на определени механизми и дизайни.

2.Съчетай часовника със стила му:

Вече знаеш какво обича да прави и с какво се занимава, но как това определя стила му? Часовниците имат възможността да направят облеклото по-завършено. Такава е и ползата на една дамска чанта, например. Чувстваш увереност, когато носиш часовник в тон с облеклото ти и това е съвсем нормално. Носи настроение, прави ни организирани и ангажирани. Хората обичат часовниците, а мъжете ги обожават. Припомни си стила на човека, на когото искаш да подаруш часовник. Ако го познаваш от цяла вечност, вече знаеш кой е точният модел, който ще подхожда всеки ден на всеки аутфит. Все пак няма да е подходящо да купиш спортен часовник със силиконова верижка на човек, кото работи в офис, нали?

3.Избери качеството пред количеството:

Мъжете имат различни предпочитания към нещата, които притежават. По-добре да имат два качествени часовника, отколкото 10 некачествени. Този принцип важи за всяка вещ. Дългият „живот“ на часовника го прави още по-нужен като аксесоар. Когато избираш часовник за подарък, помисли за това как да балансираш стил с практичност,  за
да можеш да гарантираш оригиналност в избора си.

Едно е сигурно, ако се постараеш и отговориш на тези няколко въпроса, преди да започнеш своето търсене, то със сигурност ще избереш изключително подходящ часовник за подарък. А изненадата ще бъде повече от приятна!

 

Подари точност, вечност и класа с Timedix! Ако нашите съвети са ти помогнали, ще се радваме да споделиш избора си или друг съвет, който смяташ, че би помогнал на други хора в търсенето на идеалния часовник за подарък.

Благодарим ти!

Екипът на Timediх 

Може да харесате още...