Изберете мъжки часовник, който подчертава индивидуалността му

Мъжките часовници са абсолютната класика що се отнася до аксесоарите, които господата носят. Те са вечно актуални и по тази причина всеки джентълмен трябва да притежава поне няколко в личната си колекция. Ако и вие сте решили да подарите часовник на скъп за вас господин, но се притеснявате дали ще успеете да подберете най-подходящия модел, запазете спокойствие. В тази статия ще ви издадем един безотказно работещ метод, с който ще изберете перфектния модел в голямото разнообразие от мъжки часовници. Чудите се какъв е той? Тогава прочетете следващите редове:

Как да изберем перфектния часовник за него?

Може би си мислите, че това е сложна задача, защото има много неща, които трябва да прецените. Забравете за момент избора на механизъм, дизайн, материал и т.н., защото има едно нещо, което може да ви послужи като безпогрешен ориентир. Тогава е темперамента на мъжа. Какво означава това? Подходящият часовник трябва да отговаря на неговата индивидуалност, стил и начин на живот. Ако добре познавате господина, на когото искате да направите подарък, намирането на перфектния часовник ще бъде значително по-лесно. За да ви помогнем, в статията сме събрали няколко типа мъжки индивидуалности и часовниците, които им прилягат. Вижте кои са те:

Активният мъж

Ще познаете активният мъж по това, че предпочита да прекарва повече време навън, отколкото вкъщи. Той обича да спортува и постоянно е в движение – без значение студ, вятър, дъжд – метеорологичните условия не са в състояние да го спрат. Вероятно вече се питате какъв тип мъжки часовници са подходящи за този господин? Определено това са спортните и фитнес часовници, които са чудесен избор за активния начин на живот, който той води. Те имат различни опции, като измерване на пулса и изминатите километри, за да следи постигнатите резултати. Добре е часовникът да е и водоустойчив, за да е използваем и в лошото време. Ако вашият господин е активен мъж, определено ще се влюби в този подарък!

Търсачът на силни усещания

Той обича прилива на адреналин и затова постоянно е в търсене на нови силни усещания. Скача с парашут, бънджи, пилотира самолет и осъществява  всяка дръзка идея на мига. Часовникът, който ще пасне перфектно на неговата ръка, трябва да бъде много издръжлив. Съветваме ви да заложите на здрав метален корпус и стъкло със сапфирено покритие, което е много устойчиво срещу надраскване, за да издържи на всички негови приключения. Може да изберете и допълнителни опции като таймер, компас и т.н., които също ще му бъдат от полза.

Класическият джентълмен

Той е стилен и изключително премерен в избора си на дрехи и аксесоари. Много често ще го видите облечен в костюм, с вратовръзка и елегантни обувки. За тези господа часовникът не е просто лукс, а необходимост, за да бъдат винаги навреме за важни срещи. Те харесват минималистични, неостаряващи мъжки часовници, които перфектно пасват на стила им. Изберете кожена каишка, изчистен дизайн и качествен механизъм и той ще бъде поласкан от вашия подарък!

Чудакът

Тези мъже не се притесняват да експериментират с личния си стил и затова често се отличават в тълпата. Те не следват модните тенденции, а си създават свои. Чудаците определено не биха се зарадвали на “скучен” часовник. Затова по-добре заложете на нестандартен дизайн. Колкото по-нетрадиционен, толкова по-добре. Може да изберете ярки цветове или пък мъжки часовници тип “skeleton”, при които механизмът е видим на дисплея. Дайте воля на въображението си!

Влюбеният в разкоша

Този тип мъже обичат лукса, блясъка и разкоша. Обличат се изискано, притежават само скъпи артикули от дизайнерски колекции в гардероба си. Те не се от хората, които може да впечатлите лесно. Ако искате да им подарите перфектния часовник, той непременно трябва да бъде скъп, на известна марка, с доказано име и качество. Съветваме ви да заложите на златен часовник, който освен че е много стилен аксесоар, е и изключително издръжлив във времето. Със сигурност ще остане впечатлен!

Природолюбителят

Тези джентълмени са нежни и грижовни към околните и се стараят по всякакъв начин да не вредят на природата. В случай, че господинът, който искате да изненадате с часовник, е от този тип, то по-добре не му подарявайте пластмасов часовник, защото това е нещо, което би рециклирал, но никога не би сложил на китката си. Вместо това изненадайте го със стилен дървен часовник. Те са много по-екологични и освен това са страхотен аксесоар, които е акцент към всеки тоалет. Гарантирано ще се превърне в любимия му часовник!

Вече знаете какъв часовник ще подчертае индивидуалността на вашия джентълмен. Сега остава само да изберете модел.

Подобни статии

Изберете мъжки часовник, който подчертава индивидуалността му
Изберете мъжки часовник, който подчертава индивидуалността му
Мъжките часовници са абсолютната класика що се отнася до аксесоарите, които господата носят. Те са вечно актуални и по тази причина всеки джентълмен трябва да притежава поне няколко в личната си...
Избирай правилно: как да разберем кой часовник е за нас
Избирай правилно: как да разберем кой часовник е за нас
Най-важните неща, които биха повлияли избора ви по пътя към подходящия за вас часовник. Един от вечните аксесоари е часовникът. Несъмнено днес на пазара ние откриваме огромно разнообразие от модели...
Достъпни мъжки часовници под 100 лева
Достъпни мъжки часовници под 100 лева
Малко стилни аксесоари запазват позицията си във времето, както мъжките часовници. Така е от векове. Часовникът е не просто практичен, но е и прекрасно допълнение към визията на всеки джентълмен....