3 ПРИЧИНИ ДА СИ КУПИШ ЛИКВИДАЦИОННА СТОКА

„Стопяването“ на цените е търговски процес, който може би е добре познат на всички вас.


Добрата новина е, че този процес винаги носи ползи и добро настроение на ентусиазираните клиенти. Благодарение на този спад в цените, можеш да се сдобиеш с маркови продукти на супер ниски цени. Ползата от ликвидационната стока е полза, както за продаващия, така и за купувача. За потребителите ползата е спестяването на средства, а за търговците – продажбата на артикули, които са останали на склад или върнати по една или друга причина.

Задоволяването на клиентските потребности е висша цел, която е приоритет номер едно на всеки успешен търговец. Всяка година, много от търговците натрупват непродадена, върната или повредена стока. Тук е добре да поясним, че тази стока, макар да намаля стойността си, е висококачествена и също така е добра възможност за генериране на нови приходи. Ако искаш да имаш качествен продукт, но той вече не се предлага на пазара или в магазина, потърси онлайн магазини или такива, които предлагат съответната ликвидационна стока на изгодни цени. Така можеш да откриеш любим модел обувки, който вече не се произвежда, часовник, парфюм и каквото се сетиш.

Един от най-стриктните принципи при търговия с ликвидационни стоки е тяхното съхранение и поддръжка. Ликвидационните стоки минават през стриктни проверки относно техните физически качества и характеристики. Ако продуктите са дефектни или повредени, те задължителни ще бъдат добре проверени или поправени. Ако имат захабени части, ще бъдат заменени с нови и т.н. Така се потвърждават изискванията за функционалност, които трябва да притежава всеки продукт.

1.  Страхотни цени – страхотни часовници

Изгодните оферти, при покупката на иначе скъпи часовници, са страхотен начин да спестиш много пари и да се сдобиеш с марков часовник. Тези часовници често са неизползвани или непродадени по една или друга причина. Въпреки, че не винаги е така, повечето наши часовници са нови или се стремим да изглеждат като такива.

Часовниците от ликвидационна стока са истинска финансова находка. Купуват се изключително бързо, но ако следиш предложенията, ще си винаги една крачка пред останалите. Така можеш да се сдобиеш с оригинален
часовник на известен бранд на неподозирано ниска цена.

2.  Избери качеството

Часовниците не са това, което бяха. Повечето комерсиални компании, създадоха серии аксесоари от разпознаваемите си брандове (Samsung, Apple, Sony), за да може купувачът да се довери на познатата марка. Но в крайна сметка, часовниците не са мобилни устройства, които трябва да зареждаме с USB кабел, за да ползваме.

Нашите часовници са с оригинален класически механизъм, който всяка марка е доказала като качествен. Часовникът е класически аксесоар, който подчертава стила, класата и елегантността на човека, който го носи. Той е
деликатен начин да демонстрираш самочувствие, без да го правиш натрапчиво. Именно заради това, при избора на часовник е най-важно да заложиш на качеството. Модните тенденции, актуалните модели и прочее временни трендове рязко отстъпват крачка назад, след като заговорим за качествен часовник с отличен механизъм.

 3.  Жена ти ще бъде по-доволна

Жените са главният счетоводител в едно домакинство, колкото и да не ни се иска да го признаем. Такива са си –
разпределителки. Често се мръщят и водят битки, заради неразумно похарчените спестявания или въпросите на майка ти, например. Но когато си купиш часовник от ликвидационна стока, настъпва биологична промяна на психично ниво у жена ти или приятелката ти – тя започва да сияе толкова, че с просто око виждаш ореол над
главата ѝ. Само помисли: Прибираш се точно в 20:00 часа, с оригинален Tommy Hilfiger  часовник, идиотска усмивка и букет от „невинни“ рози. Жена ти, изумена, не пита как е минал денят ти, колко пари си изкарал, сладка ли е новата колежка, защо в дневната има минно поле от чорапи. Защо? Защото ти си мълчалив и доволен, а тя очаква следващата разпродажба с трепет в сърцето.

Ако някои от нашите три бързи причини са ти помогнали да разбереш  защо е полезно да се пазарува ликвидационна стока, не пропускай  да разгледаш всичките ни outlet часовници и промоции.
Побързай, часовникът тиктака! Разгледайте сега!