Как да избера часовник за абитуриент

Ако се чудите какво да подарите на абитуриент по повод неговото завършване, марковият часовник е отличен избор. Случвало ли ти се е да те поканят на абитуриентски бал и да не знаеш какво да подариш? Или ти предстои да правиш такъв избор? Нашият екип има чудесно предложение за теб, което е отлично решение при подобни ситуации. Оригиналният марков часовник е чудесен подарък както за абитуриенти, така и за абсолвенти. Ако се чудиш защо това е най-добрият избор, веднага ти разкриваме тайната на съвършения подарък.

Марковият часовник е идеален подарък за абитуриент поради няколко причини:

Защото е идеален завършек за всяка визия

Това е един от най-забележимите и впечатляващи аксесоари, които завършват по стилен начин всяка визия. Имайки предвид, че за много от младите хора, това е първата вечер в живота, в която са толкова официално облечени и елегантни, то да подариш часовник е чудесен избор.

Защото часовникът е функционален подарък

Аксесоарът не просто ще краси китката на абитуриента като гривна, но и е функционален, което означава, че може да се носи и след тази тържествена вечер. Така човекът, на когото го подарявате, ще притежава стилен завършен на визията си, който НЯМА да стои грижливо прибран в подаръчна кутия, а ще се ползва често.

И тук идва моментът, в който трябва да подбереш съвършения ръчен часовник за подарък. Нека започнем от това дали той е предназначен за момче или момиче.

Предложения за мъжки часовници

Ако имаш нелеката задача да търсиш идеалния часовник за млад мъж, даваме ти няколко предложения в зависимост от стила на младежа. Ако абитуриентът има по-спортен стил на обличане и в деня на своето завършване предпочита да съчетае официалният костюм с кецове, вместо с официални обувки, то моделите DIESEL DZ7125, HUGO BOSS ORANGE 1513379 и CASIO G-SHOCK AWG-M100B-1AER са отличен избор за него. НО! Ако момчето предпочита да изглежда по-елегантно и официално, то следва да се подбере и такъв часовник. За тези млади господа са подходящи следните модели: CITIZEN AT9030-55L, INGERSOLL I01902, SKAGEN SKW6108 и LINDBERG & SONS LS15H6. Това са елегантни и стилни маркови предложения, които ще впечатлят всеки мъж, на когото ги подарявате, без значение от възрастта.


Предложения за дамски часовници

Що се отнася до младите дами, които се превръщат в истински принцеси на абитуриентския си бал, при тях важи същото условие за избор. Първо трябва да помислиш за това какъв е стилът на обличане на младата дама. След като си отговориш на този въпрос, ето ги и нашите предложения. За момичета, които имат спортен или спортно-елегантен стил на обличане, са подходящи следните модели оригинални маркови часовници:LIEBESKIND LT-0011-LQ, OOZOO C8689 и ICE-WATCH 1591. Ако пък момичето предпочита да изглежда по-изискано, то неминуемо тези модели ще спечелят вниманието ѝ и бързо ще се влюби в тях:  S.OLIVER SO-3145-MQ и DANIEL WELLINGTON DW00100163

Ако ти предстои да правиш такъв важен избор за подарък, се надяваме, че сме успели да ти помогнем и бързо, и лесно да намериш идеалния часовник за абитуриента, когото искаш да изненадаш приятно. Не забравяй да разгледаш и останалите предложения в нашия онлайн магазин, където можеш да откриеш оригинални маркови часовници на възможно най-ниски цени на пазара. А ако вече си избрал/а най-подходящия часовник, ще се радваме да ни споделиш кой е той в коментар под статията.

Безплатна консултация от онлайн магазин за часовници Timedix!

Подобни статии

Как да избера часовник за абитуриент
Как да избера часовник за абитуриент
Ако се чудите какво да подарите на абитуриент по повод неговото завършване, марковият часовник е отличен избор. Случвало ли ти се е да те поканят на абитуриентски бал и да не знаеш какво да подариш?...
Опасностите при използване на кутии за навиване – каква да закупите и как да я ползвате правилно
Опасностите при използване на кутии за навиване – каква да закупите и как да я ползвате правилно
Кутията за навиване представлява специфичен и много удобен инструмент. Той е предназначен специално за любимия аксесоар на китката ви – часовникът. Въпреки че повечето потребители твърдят, че кутията...
Кога да купим детски часовник?
Кога да купим детски часовник?
Познаването на часовник и осъзнаването на концепцията за време е знание, което всяко дете придобива в даден момент. Разбира се, това става с помощта и усилията и на неговите родители. Ако и вие имате...