Как да избера часовник за абитуриент

Ако се чудите какво да подарите на абитуриент по повод неговото завършване, марковият часовник е отличен избор. Случвало ли ти се е да те поканят на абитуриентски бал и да не знаеш какво да подариш? Или ти предстои да правиш такъв избор? Нашият екип има чудесно предложение за теб, което е отлично решение при подобни ситуации. Оригиналният марков часовник е чудесен подарък както за абитуриенти, така и за абсолвенти. Ако се чудиш защо това е най-добрият избор, веднага ти разкриваме тайната на съвършения подарък.

Марковият часовник е идеален подарък за абитуриент поради няколко причини:

Защото е идеален завършек за всяка визия

Това е един от най-забележимите и впечатляващи аксесоари, които завършват по стилен начин всяка визия. Имайки предвид, че за много от младите хора, това е първата вечер в живота, в която са толкова официално облечени и елегантни, то да подариш часовник е чудесен избор.

Защото часовникът е функционален подарък

Аксесоарът не просто ще краси китката на абитуриента като гривна, но и е функционален, което означава, че може да се носи и след тази тържествена вечер. Така човекът, на когото го подарявате, ще притежава стилен завършен на визията си, който НЯМА да стои грижливо прибран в подаръчна кутия, а ще се ползва често.

И тук идва моментът, в който трябва да подбереш съвършения ръчен часовник за подарък. Нека започнем от това дали той е предназначен за момче или момиче.

Предложения за мъжки часовници

Ако имаш нелеката задача да търсиш идеалния часовник за млад мъж, даваме ти няколко предложения в зависимост от стила на младежа. Ако абитуриентът има по-спортен стил на обличане и в деня на своето завършване предпочита да съчетае официалният костюм с кецове, вместо с официални обувки, то моделите DIESEL DZ7125, HUGO BOSS ORANGE 1513379 и CASIO G-SHOCK AWG-M100B-1AER са отличен избор за него. НО! Ако момчето предпочита да изглежда по-елегантно и официално, то следва да се подбере и такъв часовник. За тези млади господа са подходящи следните модели: CITIZEN AT9030-55L, INGERSOLL I01902, SKAGEN SKW6108 и LINDBERG & SONS LS15H6. Това са елегантни и стилни маркови предложения, които ще впечатлят всеки мъж, на когото ги подарявате, без значение от възрастта.


Предложения за дамски часовници

Що се отнася до младите дами, които се превръщат в истински принцеси на абитуриентския си бал, при тях важи същото условие за избор. Първо трябва да помислиш за това какъв е стилът на обличане на младата дама. След като си отговориш на този въпрос, ето ги и нашите предложения. За момичета, които имат спортен или спортно-елегантен стил на обличане, са подходящи следните модели оригинални маркови часовници:LIEBESKIND LT-0011-LQ, OOZOO C8689 и ICE-WATCH 1591. Ако пък момичето предпочита да изглежда по-изискано, то неминуемо тези модели ще спечелят вниманието ѝ и бързо ще се влюби в тях:  S.OLIVER SO-3145-MQ и DANIEL WELLINGTON DW00100163

Ако ти предстои да правиш такъв важен избор за подарък, се надяваме, че сме успели да ти помогнем и бързо, и лесно да намериш идеалния часовник за абитуриента, когото искаш да изненадаш приятно. Не забравяй да разгледаш и останалите предложения в нашия онлайн магазин, където можеш да откриеш оригинални маркови часовници на възможно най-ниски цени на пазара. А ако вече си избрал/а най-подходящия часовник, ще се радваме да ни споделиш кой е той в коментар под статията.

Безплатна консултация от онлайн магазин за часовници Timedix!