Как да изберем часовник за мъжки подарък

Как да изберем перфектния мъжки подарък, за човек, когото обичаме, познаваме и искаме да изненадаме? Този човек най-често е баща, брат, съпруг, приятел, половинката или любим колега. Подаръците за мъже винаги затрудняват жените, защото дамите искат най-добрия подарък, но не знаят какъв е той. Звучи забавно, но за една жена, то е истинска подаръчна треска. Нека те улесним.

Няма значение дали е Коледа, идва рожденият му ден, празнувате годишнина или имаш нужда да подариш нещо в знак на уважение. Часовникът е подарък, които се помни винаги.  Изборът на мъжки часовник е предпоставка да разбереш колко добре познаваш човека, на когото искаш да го подариш. Има много видове часовници, а това неминуемо прави избора по-труден. За това е добре да бъдеш подготвен.
Ние, от Timedix, ти даваме 3 съвета, как да избереш подходящ часовник за подарък:

1.Съобрази се с ежедневието му:

Какъв тип човек е той? С какво се занимава ежедневно. Определи каква натура е човекът, на когото искаш да подариш часовник, за да намериш най-подходящия за всичките му задачи. Например, съобрази се с работната му сфера. Подхожда ли му часовник, който има изтънчен механичен дизайн и класическа кожена каишка, или може би автоматичен механизъм, с по-голям циферблат? И това със сигурност не е всичко. Електронния вариант часовници е предпочитан, защото имат допълнителни функции като водоустойчивост хронометър, крачкомер, вградена светлина и други индикатори. Трябва да прецениш дали е спортен тип, бизнес тип или ценител на определени механизми и дизайни.

2.Съчетай часовника със стила му:

Вече знаеш какво обича да прави и с какво се занимава, но как това определя стила му? Часовниците имат възможността да направят облеклото по-завършено. Такава е и ползата на една дамска чанта, например. Чувстваш увереност, когато носиш часовник в тон с облеклото ти и това е съвсем нормално. Носи настроение, прави ни организирани и ангажирани. Хората обичат часовниците, а мъжете ги обожават. Припомни си стила на човека, на когото искаш да подаруш часовник. Ако го познаваш от цяла вечност, вече знаеш кой е точният модел, който ще подхожда всеки ден на всеки аутфит. Все пак няма да е подходящо да купиш спортен часовник със силиконова верижка на човек, кото работи в офис, нали?

3.Избери качеството пред количеството:

Мъжете имат различни предпочитания към нещата, които притежават. По-добре да имат два качествени часовника, отколкото 10 некачествени. Този принцип важи за всяка вещ. Дългият „живот“ на часовника го прави още по-нужен като аксесоар. Когато избираш часовник за подарък, помисли за това как да балансираш стил с практичност,  за
да можеш да гарантираш оригиналност в избора си.

Едно е сигурно, ако се постараеш и отговориш на тези няколко въпроса, преди да започнеш своето търсене, то със сигурност ще избереш изключително подходящ часовник за подарък. А изненадата ще бъде повече от приятна!

 

Подари точност, вечност и класа с Timedix! Ако нашите съвети са ти помогнали, ще се радваме да споделиш избора си или друг съвет, който смяташ, че би помогнал на други хора в търсенето на идеалния часовник за подарък.

Благодарим ти!

Екипът на Timediх 

Подобни статии

Изберете мъжки часовник, който подчертава индивидуалността му
Изберете мъжки часовник, който подчертава индивидуалността му
Мъжките часовници са абсолютната класика що се отнася до аксесоарите, които господата носят. Те са вечно актуални и по тази причина всеки джентълмен трябва да притежава поне няколко в личната си...