Как да изберем мъжки часовник според стила ни

Часовниците са атрактивен аксесоар, който често ни дава увереност, подсказва доста за начина ни на живот, завършва добре избрания аутфит и е личен помощник при разпределение на времето. Мъжете сме суетни колкото жените и в това не виждаме повод за изненада.

Ако за една жена парфюмът или обувките са сакрален аксесоар, за мъжете подходящият часовник е ново вълнуващо преживяване, с което можем да се похвалим пред всички. Напълно възможно е да разказваме за един оригинален мъжки часовник доста по-дълго и подробно, отколкото за първата среща с красива жена, например.

Има и такива, които ще кажат „Защо ми е да нося часовник, имам си смартфон?“ Тук трябва да кажем, че часовникът носи много повече комплименти и привилегия. Аксесоарът на ръката има много повече отговорности от телефона. Tой не разсейва съзнанието ни със съобщения, разговори, футболни новини. А когато някои те попита „Колко е часът?“ докато шофираш или си на бизнес среща, не вадиш телефона  от джоба си, просто вдигаш ръка и всички знаят колко е часа!

Емоционалната връзка с часовника е специална, защото е изградена на доверие. Луксът да имаш батерия, устояваща с години, да имаш качествен механизъм, който е също толкова красиво изобретение (като дизайна), прави живота някак по-пълен. Има страшно много хора, които обожават часовници и са напълно вглъбени в тенденциите. Те прекарват много време в търсене на перфектния часовник, но краят на дългото и мъчително търсене идва.  Защото, ние от Timedix, сме тук!

Както сами се досещате, има толкова различни модели на часовници, че понякога ни се струва твърде трудно да изберем най-подходящия. Но как всъщност можем да изберем най-лесно часовника, който ни пасва перфектно?

Ето няколко лесни съвета от екипа на Timedix :

 Какъв е стилът Ви?

Бизнес облеклото е официален aутфит. Мъжете, които често носят бизнес облекла се  стремят към семпъл и респектиращ външен вид. За техните костюми е подходящ модел кварцов часовник с бял циферблат. Той изпъква в съчетание с бяла риза, официален панталон, изтънчено сако, както и подходящ тип обувки.  Нашето предложение е Hugo Boss 1513441. Stay classy! 

– Бизнес кежуъл (ежедневно елегантен) стилът е новата тенденция, която ти дава официален бизнес вид на всяко бизнес събитие, както и подчертаване на небрежния, кежуъл вид. Може да носиш панталон с подходяща риза или обикновена блуза, без да е нужно да си със сако. Все по-често срещан стил в офиса, в мола и в много от заведенията. И защо не? Ключът към добре съчетания часовник и избрания от нас тоалет за деня е в простотата. В компанията на Diesel DZ7125 , винаги ще си актуален!

– Кежуъл субкълтурата е голямо нещо! Определено играе ролята на основа при мъжката мода. Hебрежният, всекидневен аутфит може да постигнете в съчетание на тъмни дънки, син пуловер и обувки за сезона, може и спортни обувки. Tommy Hilfiger 1710354 е перфектното допълнение, за да избегнеш думите „сив и скучен“ от мислите на хората!

 Определете ценови диапазон

Първо определи сумата, с която разполагаш, за да си закупиш часовник. Въпреки високата цена на повечето марки часовници, нашите ликвидационните стоки в Timedix са с изгодни оферти, защото ти предлагаме високо качество на супер достъпна цена! И все пак, помисли за бюджета си предварително, а след това подготви определена сума и започни търсене на мечтания часовник.

 Какъв е вашият lifestyle?

Различната функционалност на часовниците може да е от полза за всяка ситуация. За това, освен ако нямаш няколко различни по функционалност часовника, би било добре да се съобразиш с начина на живот, които водиш. Ако ежедневието  ти е пълно с бизнес срещи и работа в по-корпоративна атмосфера, е добре да се спреш на класически тип часовник. Ако пък си мотивиран спортист, професионален или любител, виж часовниците, които имат допълнителни функции като таймер, хронометър, измерване на пулс и всички останали. Добре е първо да решиш дали предпочиташ дигитален или комбиниран часовник. Всичко зависи от вашите предпочитания и начин на живот!

Всеки избира причините, за да си купи или носи часовник. Ако нашите съвети са ти харесали, остави коментар или сподели с нас кои са твоите критерии, по които си избираш часовник.

Разгледай всичките ни часовници и избери подходящия за теб!