Как да изберем мъжки часовник според стила ни

Часовниците са атрактивен аксесоар, който често ни дава увереност, подсказва доста за начина ни на живот, завършва добре избрания аутфит и е личен помощник при разпределение на времето. Мъжете сме суетни колкото жените и в това не виждаме повод за изненада.

Ако за една жена парфюмът или обувките са сакрален аксесоар, за мъжете подходящият часовник е ново вълнуващо преживяване, с което можем да се похвалим пред всички. Напълно възможно е да разказваме за един оригинален мъжки часовник доста по-дълго и подробно, отколкото за първата среща с красива жена, например.

Има и такива, които ще кажат „Защо ми е да нося часовник, имам си смартфон?“ Тук трябва да кажем, че часовникът носи много повече комплименти и привилегия. Аксесоарът на ръката има много повече отговорности от телефона. Tой не разсейва съзнанието ни със съобщения, разговори, футболни новини. А когато някои те попита „Колко е часът?“ докато шофираш или си на бизнес среща, не вадиш телефона  от джоба си, просто вдигаш ръка и всички знаят колко е часа!

Емоционалната връзка с часовника е специална, защото е изградена на доверие. Луксът да имаш батерия, устояваща с години, да имаш качествен механизъм, който е също толкова красиво изобретение (като дизайна), прави живота някак по-пълен. Има страшно много хора, които обожават часовници и са напълно вглъбени в тенденциите. Те прекарват много време в търсене на перфектния часовник, но краят на дългото и мъчително търсене идва.  Защото, ние от Timedix, сме тук!

Както сами се досещате, има толкова различни модели на часовници, че понякога ни се струва твърде трудно да изберем най-подходящия. Но как всъщност можем да изберем най-лесно часовника, който ни пасва перфектно?

Ето няколко лесни съвета от екипа на Timedix :

 Какъв е стилът Ви?

Бизнес облеклото е официален aутфит. Мъжете, които често носят бизнес облекла се  стремят към семпъл и респектиращ външен вид. За техните костюми е подходящ модел кварцов часовник с бял циферблат. Той изпъква в съчетание с бяла риза, официален панталон, изтънчено сако, както и подходящ тип обувки.  Нашето предложение е Hugo Boss 1513441. Stay classy! 

– Бизнес кежуъл (ежедневно елегантен) стилът е новата тенденция, която ти дава официален бизнес вид на всяко бизнес събитие, както и подчертаване на небрежния, кежуъл вид. Може да носиш панталон с подходяща риза или обикновена блуза, без да е нужно да си със сако. Все по-често срещан стил в офиса, в мола и в много от заведенията. И защо не? Ключът към добре съчетания часовник и избрания от нас тоалет за деня е в простотата. В компанията на Diesel DZ7125 , винаги ще си актуален!

– Кежуъл субкълтурата е голямо нещо! Определено играе ролята на основа при мъжката мода. Hебрежният, всекидневен аутфит може да постигнете в съчетание на тъмни дънки, син пуловер и обувки за сезона, може и спортни обувки. Tommy Hilfiger 1710354 е перфектното допълнение, за да избегнеш думите „сив и скучен“ от мислите на хората!

 Определете ценови диапазон

Първо определи сумата, с която разполагаш, за да си закупиш часовник. Въпреки високата цена на повечето марки часовници, нашите ликвидационните стоки в Timedix са с изгодни оферти, защото ти предлагаме високо качество на супер достъпна цена! И все пак, помисли за бюджета си предварително, а след това подготви определена сума и започни търсене на мечтания часовник.

 Какъв е вашият lifestyle?

Различната функционалност на часовниците може да е от полза за всяка ситуация. За това, освен ако нямаш няколко различни по функционалност часовника, би било добре да се съобразиш с начина на живот, които водиш. Ако ежедневието  ти е пълно с бизнес срещи и работа в по-корпоративна атмосфера, е добре да се спреш на класически тип часовник. Ако пък си мотивиран спортист, професионален или любител, виж часовниците, които имат допълнителни функции като таймер, хронометър, измерване на пулс и всички останали. Добре е първо да решиш дали предпочиташ дигитален или комбиниран часовник. Всичко зависи от вашите предпочитания и начин на живот!

Всеки избира причините, за да си купи или носи часовник. Ако нашите съвети са ти харесали, остави коментар или сподели с нас кои са твоите критерии, по които си избираш часовник.

Разгледай всичките ни часовници и избери подходящия за теб!

Подобни статии

Изберете мъжки часовник, който подчертава индивидуалността му
Изберете мъжки часовник, който подчертава индивидуалността му
Мъжките часовници са абсолютната класика що се отнася до аксесоарите, които господата носят. Те са вечно актуални и по тази причина всеки джентълмен трябва да притежава поне няколко в личната си...