Първото впечатление на среща- часовникът

Часовниците са едни от аксесоарите, неподвластни на времето, които никога не излизат от мода. Въпреки че часовникът за китка е измислен с идеята за дамски аксесоар, след няколко години той се налага сред силния пол и в наши дни се носи по-често от мъже, отколкото от жени.

Мъжките часовници не са просто аксесоар и допълнение към цялостната визия, но и отражение на характера и често е един от елементите, които биват забелязани първи.

Днес ще ви разкажем какво впечатление прави за вас часовникът ви и какво говори той за вас на среща.

Класически часовник

Класическите часовници често биват носени от мъже, които винаги застават зад думата си и пазят репутацията си. Те са невероятни кавалери с премерено държание и безупречни обноски. Тези джентълмени ценят класиката и качеството и за среща ще отправят покана за вечеря на свещи в реномиран ресторант. На такива господа е присъщо да поръчат бутилка хубаво вино и да дръпнат стола за дамата си.

Смарт часовник

Смарт часовникът комбинира в себе си множество функции като местоположение, следене на активността на тялото, достъп до интернет, календар, хронометър и много, много други. С други думи, можем да кажем, че това е удобен и функционален аксесоар, който често стои върху китката на такива господа. Те са изключително дейни и винаги могат да изненадат с необичайна и интересна идея за среща, която да им гарантира път към всяко дамско сърце.

Богато украсен и забелязващ се часовник

Нестандартен цвят, изпъкващи елементи и акценти,камъни, животински принтове, асиметрична форма и други. Всички тези нестандартни характеристики често имат такива притежатели. Ако часовникът е ярък и привличащ вниманието, вероятно и човекът, който го носи е такъв.

Той не се притеснява да изрази и покаже чувствата си пред хора. От него може да се очакват големи букети и запомнящи се подаръци, бутилки шампанско и срещи само в луксозни и елитни ресторанти.

Минималистичен и изчистен часовник

Тук отиваме в другата крайност. Минималистичните часовници са изчистени, скромни и непретенциозни, но това далеч не значи, че не са стилни и елегантни. Те са характерни за кавалери, които не виждат смисъл в това да изразяват чувствата си гръмко и силно, а е достатъчно да го направят с жест, който да показва старанието, което са вложили. Те внимателно се вслушват в думите на своята дама и прилагат наученото в действията си.

Ретро или винтидж часовник

Класика и романтика. Такива часовници се носят от истински кавалери. Те ще се възползват от всяка една възможност да направят романтичен жест, говорят искрени и запомнящи се думи и винаги подхождат с уважение. За тях е характерно да поканят дамата си на романтична разходка под лунна светлина или пикник сред природата.

Спортен часовник

Спортните часовници най-често се носят от енергични и дейни мъже, които трудно ще останат за филмова вечер пред телевизора с купа чипс. По-вероятно е да направят нестандартно предложение за среща на открито или в движение и да оставят силно впечатление.

Те са разговорливи с леки и приятни характери и перфектно балансират движението, отговорността и свободното време, затова се стараят да поберат възможно повече романтика в една среща.

Това бяха няколко тълкувания на сходствата между мъжкия характер и часовника му. Надяваме се да представляваха интерес за вас и да ви помогнаха да разберете какво говори часовникът ви за вашата романтична същност.

В онлайн магазина на Timedix.bg ще откриете разноборазие от маркови мъжки часовници на атрактивни цени!