Creactive CA120104 мъжки часовник

Продуктов код - SKU CA120104
414,00 лв. 690,00 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчки над 100 лв.

Гаранцията на всички часовници в сайта е за срок от 2 години. Часовниците от категория Преоценени са с гаранция 1 година. Гаранцията не важи за категории "кутии" и "бижута".

Можете да поръчате на изплащане чрез TBI. Вноските за избрания модел и период можете да видите по-горе в продукта. След това натиснете бутона ПОРЪЧАЙ и в метод за плащане изберете Онлайн заем - TBI credit.

Посетете официалния ни магазин в гр. Пловдив - ул. Вълко Шопов 2, блок 1, партер. Телефон:

Откриване на магазин в гр. Пловдив

Характеристики

SKU
CA120104
Категории
Бранд
Механизъм
Кварцов с батерии
Верижка
Стомана
Състояние
Нов
Водоустойчивост
50 метра / 5 ATM / бара
Цветове
бял, черен
Диаметър
45mm
Кутия
С оригинална кутия
Дисплей
Аналогов
Корпус
Кръгъл
Стъкло
Минерал-кристал

Описание

Комбинацията от качествени материали и надеждното автоматично движение правят моделите Creactive подходящ спътник за ежедневието и работата. Моделите Creactive имат ясно структуриран диск с четири дисплея за месеци, дни, дата и 24-часов формат. По този начин винаги сте в крак с времето. Това, което прави Creactive уникален дизайн, e прозрачният гръб на часовника, който дава поглед върху механизма. Creactive обещава елегантен външен вид през деня, така че да можете да докажете превъзходно представяне по всяко време!

"Creative" - синоним на творчество и дейност

Водени от нашия пионерски дух, нашите творчески модели се правят по начин, който да гарантира създаването на завладяващи и изтънчени часовници за хора с високи стандарти на качество и дизайн. Часовниците се отличават със своя дизайн на мъжки и спортни характеристики. Моделите Creactive съчетават класическото и модерното часовникарство и по този начин представляват последователен, вечен и елегантен комплект.


Мнения на клиенти

Отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение