Изборът на часовник е много лично преживяване. Този аксесоар винаги отговаря на нашия характер и стила. Той би могъл да разкрие скрити аспекти от нашия вътрешен свят.

В днешно време часовникът да се използва все по-малко, за да отмерва времето. Някои хора го използват като модна добавка към своята визия. Други - като символ на тяхното положение в обществото. Трети залагат на чисто практическото приложение, избирайки смарт часовници с многобройни функции, които да ги улеснят в ежедневните им задължения и да им помогнат в стремежа да водят един по-активен начин на живот.

Ето защо пазарът предлага необятно разнообразие от възможности: както добре познати производители от Швейцария, САЩ, Япония и др., известни на всички ни, така и нишови продукти. Timedix поддържа в наличност продукти и от по-малко известни брандове, малки семейни фирми и независими производители на часовници. Някои от тях включват William Gregor, Meccaniche Veloci, GC Watches, Viceroy, Swiss Military, а също така и часовниците на немския технологичен гигант Braun.

  • Timedix е официален представител на марките Raketa и Pobeda за Балканите.